مجتبی_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 527 عنوان استخدامی دبیری آموزش پرورش 212 بازدید | 20 پست بچه ها من مرکز استانم ولی رشتمو نمیگرفت الان شهرستان زدم فقطم یه زن مبگیره کسی تجربه قبولی دبیری دارع 1402/11/13 | 01:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جواهرقلبم عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 5081 آموزگاری نمیگرفت ؟ اگه توی سیستم اسم رشتمون رو وارد کنیم خودش میگه مورد قبوله یا نه ؟
ققنوس_دانا عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 427 امتیاز بومی خیلی خیلی تاثیر داره اولویت با اونیه که بومی اون شهرستانه مخصوصا که میگید یک نفر خیلی کارت سخته
مجتبی_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 527 امتیاز بومی خیلی خیلی تاثیر داره اولویت با اونیه که بومی اون شهرستانه مخصوصا که میگید یک نفر خ ... ضریبش ۱.۴ هست. مثلا اگر ۵۴ درصد بزنه من ۸۰ درصد بزنم اون ضریدر این ضریب میرسه به ۷۷ درصد
مجتبی_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 527 چ رشته ای کدوم شهرستان سهمیه داری ؟؟؟ بگو تا بگم نه سهمیه دارم نه هیچی مرکز استانم شهرستان کوچیک زدم یه نفرم میخاد
مجتبی_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 527 آموزگاری نمیگرفت ؟ اگه توی سیستم اسم رشتمون رو وارد کنیم خودش میگه مورد قبوله یا نه ؟ اموزگاری من خوشم نمیاد دبیری زدم
ققنوس_دانا عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 427 ضریبش ۱.۴ هست. مثلا اگر ۵۴ درصد بزنه من ۸۰ درصد بزنم اون ضریدر این ضریب میرسه به ۷۷ درصد اره انشالله پس حسابی بخون چون اینسری خیلی شرکت کننده داره ببین کدوم حیطه امتیاز بالاتری داره اونو بخون
مجتبی_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 527 امتیاز بومی خیلی خیلی تاثیر داره اولویت با اونیه که بومی اون شهرستانه مخصوصا که میگید یک نفر خ ... میدونی چرا امیدوارم چون همه میرن خلاصه مباحث و کتاب چکیده و جزوه میخونن . من رو اصل کتابا خیز برداشتم
جوجوطلا۵۳ عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 3210 نه سهمیه دارم نه هیچی مرکز استانم شهرستان کوچیک زدم یه نفرم میخاد خب کافیه ینفر باشه که بومی باشه متاهل و فرزند هم داشته باشهتو باید حداقل زیاد بخونی تا قبول بشی خیلی زیادان شاءالله موفق بشی
ققنوس_دانا عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 427 میدونی چرا امیدوارم چون همه میرن خلاصه مباحث و کتاب چکیده و جزوه میخونن . من رو اصل کتابا خیز برداشت ... اگه کتابا رو بخونی که عالیه برنامه ریزی کن وقت کم نیاری همه کتابت رو حداقل یک بار مطالعه کنی
مجتبی_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 527 اره انشالله پس حسابی بخون چون اینسری خیلی شرکت کننده داره ببین کدوم حیطه امتیاز بالاتری داره اونو بخ ... حیطه عمومی ک کتابا رهبر و مطهرین ۴۰ درصدحیطه تخصصی و اختصاصی ۳۰ هرکدوم
مجتبی_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 527 خب کافیه ینفر باشه که بومی باشه متاهل و فرزند هم داشته باشه تو باید حداقل زیاد بخونی تا قبول بشی خی ... اره دیگه من فقط زیاد میخونم ک اختلافم زیاد بشه . یا خدا متاهل و غرزند ولا نمیخونن 🤣🤣
مجتبی_عشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 527 اگه کتابا رو بخونی که عالیه برنامه ریزی کن وقت کم نیاری همه کتابت رو حداقل یک بار مطالعه کنی حتما ..ممنونم عزیزم