2777
2789
سوالی داشتم این پیام های که می گذاریم و یک نفر بایک میکنه نوشته دعوت به دوستی یعنی چی

یعنی میتونید برای اینکه به پیوی شخص برید و پیام خصوصی بدید 

گزینه دعوت به دوستی یا ارسال پیام رو بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد سوال تون با توجه به عکس اول مثلا کاربر زبون مادر شوهر پست من رو پسندیدن 

و زیر قسمت پیام من یه عکس قلب هست اون رو انتخاب کردن و به عبارتی لایک کردن و در قسمت اعلانات برای من نوشته شده کاربر زبون مادر شوهر پست من رو پسندیده 

حالا اگر بخواد با من دوست بشه میاد روی قسمت پروفایل من اطلاعات پروفایلم میاد بالا براش

و بالای صفحه زده دعوت به دوستی و اگه اون رو بزنه 

از قسمت اعلانات برام پیام میاد کاربر زبون مادر شوهر میخواهد با من دوست شود 

متوجه شدین؟

در مورد سوال تون با توجه به عکس اول مثلا کاربر زبون مادر شوهر پست من رو پسندیدن  و زیر قسمت پی ...

آهان. بله. پس هر لایکی براش دعوت به دارد یعنی طرفی لایک کرده حتما دعوت به دوستی نداده فقط لایک کرده / درست گفتم

اون کادر قرمز که نوشته دعوت به دوستی 

برای شما میاد( برای کسی که پستش لایک شده) 

حالا شما هم مثلا اگه بخواید با کسی که پست تون رو لایک کرده دوست بشید مستقیما هم می تونید اون کادر قرمز رو انتخاب کنید و دیگه از قسمت پروفایل کاربر یه مسیر یه کوچولو طولانی تر رو نرید و سریع تر دوست بشید😂

آهان. بله. پس هر لایکی براش دعوت به دارد یعنی طرفی لایک کرده حتما دعوت به دوستی نداده فقط لایک کرده ...

کاملا صحیح

فقط لایک کرده 

حالا اگه دوست بشه به عکس اول نگاه کنید پیام شما برام اومده که میخواد دوست بشه که اون قضیش فرق میکنه