2777
2789

این چند وقت خیلی راجبش فکر میکنم

اگر یه زمان وجود داره پس چجوری بحث سفر به زمان انقدررر بولد شد؟!

حس میکنم زمان چند بعد داره که هر آدمی به طور همزمان داره توی بعد مخصوص خودش زندگی میکنه مثلا خیلیا الان دارند تو زمان گذشته زندگی میکنن خیلیا آینده 

تاریخم اثرو نشونه هاییه که از بعدی به بعد دیگه منتقل میشه تا زندگیو برای بقیه ی ابعاد راحت تر کنه و یه جورایی نقش راهنمارو ایفا میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر فیزیک و ماده غیر ممکنه ولی منم بهش فکر میکنم  اینکه لایه های زمان روی هم قرار داره  ...

دقیقا

خوب هنوز خیلی چیزا از نظر علمی ثابت نشده که ممکنه بعدها اثبات بشه

مثلا من فکتیو شنیدم که تسلا زندست و احتمالا به زمان سفر کرده نمیدونم چقدر درسته چقدر غلط یا استیفن هاوکینگ قبل از مرگ تونسته به سفر به زمانم دسترسی پیدا کنه

نهههه الان ذهنم فعال شد

منم برام این سواله که چجوری 

نظر من اینه چشمارو میبندیم جسممون خاموش میشه ولی روحمون ن اون تازه با خاموش شدن جسم فعال میشه و موقع که خواب رفتیم  از بدنمون خارج میشه و... 

فکر کنم روح نیست ارتعاشات مغز هست 

نمیدونم من فک میکنم روحه ۵دیقیه قبل خواب و بعد بیدارشدن یه اسمی داره الان ذهنم نیس که میگه ما با آگاهی خودمون میتونیم از جسم خارج بشیم و سفر کنیم ولی چون استفاده نمیکنیم به خواب میریم

خیلی جالبه اصلا درباره این چیزا فکر کردن منو بیشتر کنجکاو میکنه و بیشتر عاشق خدا میشم دوس دارم ببینم ...

موافقممم 

منم کلی سوالای بی جواب  دراین باره تو سرم هست که دوست دارم به تک تک جواباشون برسم .اره واقعااا منم اینجوریم