2777
2789
عنوان

انتخاب اسم برای رمان

772 بازدید | 15 پست

رمانم مافیایی هستش که پسره مافیاست و جزو نابغها و هکر بزرگ های ایرانه خیلی راحت میتونه ادما رو بکشه و هیچ ردی از خودش نمیزاره

دخترم نامزدش که میشه پسر دایش با بهترین دوستش خیانت میکنه بهش و قسم میخوره روز عروسی اینا بجایه جشن، عزا دارشون کنه یعنی بهترین دوستشو بکشه و موهاش و لباس خونیشو بفرسته تالار عروسی تو یه حادثه ای دختره و پسره همو ملاقات میکنن و بعدم میشن رغیب هم که بعدش عاشق هم میشن(همشو گفتم که😂🤦🏻‍♀️) 

اسمشو نمیدونم چی بزارم "پروانه مشکی" رو دوست دارم شمام نظر بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طوفان قدیمی نیست؟ داستانت تو زمان جدیده؟

اره تو زمان جدیده

خودم سورن،اریا،طوفان،ساشا(همه رمانا همینه) و تیام رو دوست داشتم که بیشتر اونایی که ازشون پرسیدم طوفان رو انتخاب کردن

اره تو زمان جدیده خودم سورن،اریا،طوفان،ساشا(همه رمانا همینه) و تیام رو دوست داشتم که بیشتر اونایی ک ...

عه منم تو رمانم یه سورن داشتم

ولی یجورایی لوس بود عوض کردم گذاشتم کیا 😂

اگه خودت خوشت میاد به تم میخوره بذار