2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین لطفا

14 بازدید | 13 پست
سلام خانوما😊 جمعه مهمون دارم یکی از غذاهام سبزی پلو با ماهی قزل آلاس،چون باردارم فقط قزل آلا میخورم تو یخچال هم زیاد دارم نمیخوام ماهی بخرم،ولی هربار درست کردم موقع سرخ کردن پوستش به ماهیتابه چسبید😐 چیکار کنم پوستش جدا نشه؟تو فر هم نمیتونم بپزم سرخ شده دوست دارن مهمونا
❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز تهیه ماهی قزل الا سو خاری. ماهی قزل الا رو تمیز میکنیم سر و دمش رو جدا میکنیم داخل شکم رو خالی میکنیم و میشوریم استخون وسط و تیغ ها وو با کمک چاقو اروم ارو بدون اسیب زدن به گوشت. قلفتی ( غلفطی ) درش بیارید میزاریم خوب خشک بشه بعد یکم نمک بهش میزنیم بعد یکم فلفل سیاه بعد یکم ابلیمو روش میریزیم و بعد زعفرون اب کرده روش میمالیم بعد پیاز و سیر خلال شده رو روی سطح ماهی قرار میدیم میزاریم یک ساعت بمونه تو یخچال باشه بهتره من نذاشتم تو یخچال بعد پیاز و سیر رو از سطحش بر میداریم یه دونه تخم مرغ رو خوب هم میزنیم که از حالت لختگی در بیاد میریزیمش کف یه بشقاب یکم گود تو یه بشقاب دیگه پودر سوخاری تو یه بشقاب دیگه ادویه سوخاری میریزیم ( میتونید ادویه سوخاری رو حذف کنید ) ماهی ها رو دونه دونه اول تو تخم مرغ ( فقط سطح گوشتی شو ) بعد تو ادویه سوخاری بعد تو پودر سوخاری میغلتونیم بعد ماهی های اماده شده رو روباز خداقل نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم که یکم خودش رو بگیره بعد بیرون میاریم روغن رو تو تابه داغ میکنیم و با همون شعله تقریبا بالا ماهی ها رو از طرف گوشتی ( از طرف پوستش نزارید تو تابه ) بزارید تو تابه سرخ و خوشرنگ که شد بر ش گردونید طرف پوستی هم برشته بشه بعد با برنج یا سبزی پلو سرو کنید ماهی سوخاری رو بدون برنج بخورید هم خیلی لذیذه اگه خواستید مثل من با همین روش قارچ رو هم میتونید سوخاری کنید که خیلی عالی میشه تایم سرخ شدن ماهی قزل الا کوتاهه مواظب باشید خشک نشه چون بافت لطیفی داره زیاد سرخ بشه خوب نیست نوش جونتون

پیج 

ساناز روغن رو داغ میکنم همه کار کردم شمیم جان فکری به ذهنم نرسید میخواستم به خواهرشوهرم بگم بیاد ماهی درست کنه که اگه خراب شد بندازم گردنش
خواهش میکنم خانومی اقاش مامانم ماهی رو به همین روش سوخاری میکنه میزاره فریزر مهمون که اومد در میاره بعد از یخ زدایی سرخ میکنه عالی میشه و بدون دردسر واسه روز مهمونی خواهر شوهرام هم به روش من درست کردن خیلی خوششون اومد اونا اصلا ماهی دوست ندارن ولی میگن با این روش اصلا بوی بد و مزه بد ماهی نمیاد

پیج 

من نمک و زرد چوبه میزنم بعد میزنم تو ارد سفید و سرخ میکنم نمیچسبه اصلا طلایی و ترد میشه اگه قبل این کارا تو اب لیمو یا اب نارنجم بزاری بوی زخمش میره
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
مرسی سایو جون دستت درد نکنه اگه پودر سوخاری نزنم خوب نمیشه؟فکرنکنم پدرشوهرم بخوره من همیشه اول سمت پوستش میذاشتم شاید بخاطر اینه
مامان سامیار ازش میپرسم اگه پدرشوهرم با پودر سوخاری نخوره میگم خودش درست کنه ولی دستور سایو اشتهابرانگیز بود باید امتحان کنم