2777
2789
عنوان

نمیتونم خود واقعیم باشم

300 بازدید | 53 پست

سلام من 16 سالمه بخاطر مسائل خانوادگی من نمیتونم خوده واقعیم باشم بابام قبلا تو سپاه بوده 6 سال پیش باز نشسته شده ولی مغزش هنوز قدیمیه تو مدرسمون همه دخترا موهاشون رنگه پرسینگ دارن سیگار میکشن عرق میخورن من سیگار عرق نمیخوام فقط دلم میخواد چتریامو رنگ فانتزی بزنم‌(عکسشو گذاشتم)

و یه پرسینگ بینی بزنم (حتی بابام نمیزاره فیکشو بزنم) میدونید زندگی تو همچین خانواده ای خیلی سخته من نمیتونم با استایلی که دلم میخواد داشته باشم برم بیرون (عکسشو گذاشتم)

منم دلم میخواد مثل همسنام باشم حتی وقتی رنگ مو کلیپسی گرفتم زدم 1 هفته خونمون دعوا بود

یکی دخترش مرده مامانش هرهفته سر قبر دخترش کلاه‌گیس رنگی میذاره به بابام گفتم زندگی یه باره نمیخوام حسرت به دل بمونم شاید من پس فردا مردم بعد گفت خب اگه بمیری منم سر قبرت موی رنگی میزارم همسن و سالامو میبینم واقعا بهشون حسودیم میشه میشه کمکم کنید بگید چجوری قانع‌شون کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید ولی همچین ادما قانع نمیشن چون بابای خودمم اینجوره

ایشالا سه چهار سال بعد مستقل میشی خواسته هاتو عملی میکنی خوشگلم

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

همه بپرن تو چاه توهم باید بپری 

واقعا نباید ادم همینطوری راه بیفته دنبال مد

بعدشم سنت خیلی کمه هرچی بزرگتر شی بهتر میشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
پیرسینگم چسبی یا حلقه ای بزن قبل خونه در بیار

همینکارو میکنم ولی میدونی چیه فامیلامون انقد سرشون تو زندگیه ماعه تو زندگیه خودشون نیس بعدم ما همه فامیلامون تو یه محله ایم

قانع نمیشه ، 

خودتو از چشم پدرت نیانداز.

دنیا و این مسائل و کلا هیچ مسئله ای ، 

ارزش جنگ با پدر رو نداره.

آه پدر هزار برابر بدتر از آه مادره.

گرفتارش بشی ، تاابد میسوزی.

سرت تو کارات و درست باشه ، ب جای این چیزا به فکر موفقیت و پیشرفت و تحصیلات بالا باش و باعث افتخار خودتو و دوروبریات باش .

به حرف بابات گوش کن باباها همیشه حرف حساب میزنن

اخه نه میزاره رنگ کنم موهامو نه میزاره با استایلی که میخوام برم بیرون نه میزاره پرسینگ بزنم رشته تحصیلیمم اون انتخاب کرده الان زندگیم به حالت ناجوری گند زده شده توش