2777
2789

سلام خوبین 

من یه مدته میرم سرکار و اینجایی که کار میکنم پنجشنبه جمعه اصلا تعطیل نیس و مرخصی هم نمیده فقط در طول هفته میتونم مرخصی برم ،به کار احتیاج داشتم واقعا دستمون خالی شده بخاطرهمین اومدم سرکار،حالا یه مدت دیگه عروسی داریم و اینکه عروسی جمعه هست😑عروسی اقوام نزدیک حالا بنظرتون ارزش داره بخاطر اینکه مرخصی نمیده بهم ازکار بیام بیرون برم عروسی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر یه عروسی ... نه البته نظر شخصی منه

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.

میتونم بپرسم شغلت چیه

❌کاربر آقا هستم❌     روزی در وصیت نامه عالم بزرگی میبینند: کودک که بودم ارزو داشتم جهان را تغییر دهم.    نوجوان شدم و گفتم جهان خیلی بزرگ است! تصمیم گرفتم کشورم را تغییر دهم.     جوان که بودم دیدم ان هم خیلی سخت است  بعدش تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم    پیرمردی بودم و تصمیم گرفتم خانواده را تغییر دهم دیدم نشد.        در استانه مرگ که بودم فهمیدم اگر از اول خودم را تغییر میدادم میتوانستم به همه اینها برسم...    

بخاطر عروسی نه اصلا 

از فردای عروسی بی پول میشی 

میتونی یه کاری کنی الان که دمه عیده عیدیتو بگیری دنبال کار بهتر باشی برای بعد عید 

راستی روز تعطیل میری سرکار لطفا اضافه کارتو بگیر ندادن همینو برا بعدعید بهانه کن کارتو عوض کن