2777
2789
عنوان

مشکلات من و خواهرم

320 بازدید | 16 پست

سلام من خیلی آدم بدبختی هستم ۱۶ سالمه خواهرم ۹ خیلی فرق میزارن بینمون هر چی دعوا بشه میدازن گردن من بامن دعوا می کنن چیزی هم به خواهرم میگم بهم میگن نباید باهاش اینطوری حرف بزنی فردا تو روت وایمیسه بعد خودشون جلوی اون با من دعوا میکنن خواهرم خیلی آشغاله ی روباه به تمام معنا هر دعوایی که میکنیم ی جوری جلوه میده که تقصیر منه اون در کمال خونسردی کارشو انجام میده منم اصلا بلد نیستم از خودم دفاع کنم گریه می کنم الان امشب من داشتم با گوشی تست میزدم خواهرم گفت گوشیرو بده بازی می کنم مامانمم بهش گفت وایسا درسش تموم شه بهت میده خواهرمم گفت چرا اونو بیشتر دوست داری من به اون گفتم گوشی رو بده اون سر من داد زده بهم میگه نمیدم بهت مامانمم بهم گفت چرا سرش داد زدی منم که هیچیییی نگفته بودم بدون اینکه از خودم دفاع کنم گریه کردم چون میدونستم حتی اگه بگم نه اینجوری نکردم بازم خواهرم برنده بود 

میشه بهم بگید وقتی خواهرم اینکارارو می کنه چجوری رفتار کنم که معلوم بشه دروغ میگه واقعا خسته شدم از زندگی فقط درسام و مدرسه بهم انگیزه زندگی میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار و لجبازیاش به خاطر سنشه یکمم باهاش وقت بگذرن بغلش کن براش خوراکی اینا بگیر کارتون اینا بزار تلوزیون براش و ... شاید کمبود محبت داره و دلش میخواد بهش محبت کنی اگه میتونی ساعتایی هایی که اون خوابه با گوشی کارهاتو انجام بده

خدا💚💙💛
رفتار و لجبازیاش به خاطر سنشه یکمم باهاش وقت بگذرن بغلش کن براش خوراکی اینا بگیر کارتون اینا بزار تل ...

خیلی ممنون بابت راهنماییتون حتما انجام میدم ❤❤❤

فقط دعا می کنم یکم آرامش داشته باشم 

ضعفتو دیده سوارت شده.اولا ک اصلا و هرگز گریه نکن ب دروغ گفت مامان آبجی فلان کارو کرده قاطع بگو ن نکردم و تمام دیگ اهمیت نده مامانت چی میگ بابات چی میگه از حق و حقوقت واسه خانوادت بگو و محکم باش تا ب مرور قانع بشن. بعدم میدونم این واست خیلی سخته ولی باید نگاهتو ب خواهرت عوض کنی اونو دشمن خودت نبین فقط ی بچه ببین باهاش مهربون باشی اونم دیگ باهات دوست میشه سعی کن واقعا نقش ی خواهر بزرگتر ک مهربونه و دوسش داره و قاطع و محکمه رو بازی کنی

خیلی ممنون بابت راهنماییتون حتما انجام میدم ❤❤❤ فقط دعا می کنم یکم آرامش داشته باشم 

اره عزیزم بیشتر بچه ها تو این سن اینجوری میشن همونطوری که گفتم احتمالا دلش میخواد بهش توجه کنی مثلا خوراکی اگه مدرسه میبری یه تکه هم برای اون بیار بگو دلم نیومد بی تو بخورم همش ازش تعریف کن و.... چاره نیست باید باهاش راه بیایی انشالله که تو درستم موفق بشی 🌸🌹

خدا💚💙💛
ضعفتو دیده سوارت شده.اولا ک اصلا و هرگز گریه نکن ب دروغ گفت مامان آبجی فلان کارو کرده قاطع بگو ن نکر ...

چشم حتما 

ولی کاش مامانم این قدر طرف اون نبود باعث شده منو خواهرم از هم دور بشیم اما از این به بعد سعی می کنم حرف شما رو مدام تو ذهنم مرور کنم  و انجامش بدم❤❤

اره عزیزم بیشتر بچه ها تو این سن اینجوری میشن همونطوری که گفتم احتمالا دلش میخواد بهش توجه کنی مثلا ...

از وقتی داداشم بدنیا اومده اینجوری شده تا میبینه من داداشمو بوس می کنم حسودی می کنه ی دعوایی راه میندازه داداشم ۲ سالشه

از وقتی داداشم بدنیا اومده اینجوری شده تا میبینه من داداشمو بوس می کنم حسودی می کنه ی دعوایی راه مین ...

آخی دلیش پس مشخص شد مطمعن باش خیلی دوست داره که به خاطر توجه به داداشت حسودی میکنه😄

خدا💚💙💛
آخی دلیش پس مشخص شد مطمعن باش خیلی دوست داره که به خاطر توجه به داداشت حسودی میکنه😄

واقعا؟ یعنی به خاطر اینکه فکر می کنه من داداشمو از اون بیشتر دوست دارم اینجوری می کنه؟ 

ولی بخدا اینجوری نیست من اونو خیلی دوست دارم فقط بعضی وقتا خیلی عصبیم می کنه مثل امروز 

ببخشید چه رفتار هایی بکنم که اینجوری احساس نکنه ؟ حسودی نکنه

بهش محبت کن همش ازش تعریف کن براش هدیه بخر حتی کوچیک مثل گلسر و... باهاش بازی کن باهاش دوست باش و....جلوی خواهرت به مامانت بگو مامان فلانی دوستم میگفت خواهرتو دوست داری یا برادرتو منم گفتم هر دو رو ولی خواهرمو بیشتر دوست دارم هیچکی برام اون نمیشه حتی اگه صدتا هم خواهر برادر داشته باشم اون تکه و...بگو ابجی فلانی میگفت ابجیم اذیتم میکنه و....منم گفتم ابجی من تکه تو دنیا اونقدر باادبه اونقدر خوشگله که نگو ماشالله قربون صدقش برو و....

خدا💚💙💛
بهش محبت کن همش ازش تعریف کن براش هدیه بخر حتی کوچیک مثل گلسر و... باهاش بازی کن باهاش دوست باش و... ...

خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی های عالی شما صد در صد از امشب اینطوری باهاش رفتار می کنم 

ببخشید شما مشاور هستید آخه خیلی خوب راهنمایی می کنید