2777
2789
استارتر حالت چطوره ؟؟

حالم خوب نیست، از صبح رفتم بیرون بعدازظهر اومدم

اینکه یه جوری رفتار میکنه انگار هیییییچ اتفاقی نیفتاده دیوونم میکنه، تپش قلب هم از دیروز داغونم کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم خوب نیست، از صبح رفتم بیرون بعدازظهر اومدم اینکه یه جوری رفتار میکنه انگار هیییییچ اتفاقی نیفت ...

درکت میکنم 😔 خیلی سخته ...

مردها همینن،، بهش فکر نکن ،فقط خودت نابود میشی و دور از جون هزار مرض روحی میاد سراغت 

با خدا حرف بزن ، از خدا بخواه اگررررر چیزی هست خودش برات رو کنه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
درکت میکنم 😔 خیلی سخته ... مردها همینن،، بهش فکر نکن ،فقط خودت نابود میشی و دور از جون هزار مرض رو ...

ازش خواستم التماس کردم بهش گفتم من طاقتشو ندارم این درد ابهام رو تا آخر به دوش بکشم من با شک زندگی کردن رو طاقت نمیارم، من بودن کنار مردی که ثابت نکرده تنها رفتنش رو دووم نمیارم، پس اگه چیزی هست زودتر بهم نشون بده تا تموم کنم، اون دردش یباره ولی این دردش لحظه به لحظه باهامه🥺

ازش خواستم التماس کردم بهش گفتم من طاقتشو ندارم این درد ابهام رو تا آخر به دوش بکشم من با شک زندگی ک ...

عزیزم 🥺 بهترررررین کار رو کردی .... یادت باشه خدا شنوا و بیناست .... وقتی خدا رو وکیل خودت قرار بدی ،،، حتما هواتو داره 

لحظه های که تو نیستی یا حتی فکرش رو نمیکنی ، اگررررر طرف مقابلت خطایی کنه، خدا حتما برات رو می‌کنه ....

بهترین تکیه گاه و پناه گاه بدون تردید خداست و قدرت اون از همه بالاتره ... 

شوهرت در برابر خواست و اراده ی خدا ، ناتوان هست ... 

پس هر چقدر هم بخواد بپیچونه یا پنهوون کاری کنه ولی خدا از همه بالاتر هست و میبینه و به وقتش همه چیز رو میشه 

پس آروم باش ☘️🌹

عزیزم 🥺 بهترررررین کار رو کردی .... یادت باشه خدا شنوا و بیناست .... وقتی خدا رو وکیل خودت قرار بدی ...

ولی یه چیزو میدونی؟ این ترس هم همیشه باهامه، ترس دونستن، ترس از روزی که خدایی نکرده چیزی باشه، من خیلی دوسش دارم خیلی بهش وابسته ام، از روزی که چیزی باشه و من بفهمم خیلی میترسم خیلی زیاد

راستی مرسی که به حرفام گوش میدی و حالمو میپرسی🫂🌱❤️

خواهش میکنم 🌹☘️

چون خودم هم ی روزی تو همچین شرایطی بودم ، بقدری دوسش داشتم که فکر میکردم محاله بهم ذره ای دروغ بگه 

اینقددددد بهم ابراز علاقه میکرد که لحظه ای شک نمی‌کردم 

بعدا یه روز فهمیدم که چت می‌کرده نه با شخص خاصی ،،، تو فضای مجازی از این اپلیکیشن به اون اپلیکیشن 

خدا برام رو کرد جوری که فکرش رو هم نمی‌کرد 

رفتم خونه ی بابام 

التماااااااس کرد تا برگشتم البته با گرفتن حق طلاق ،با زدن خونه ب نامم 

و چون میدونستم شخص خاصی در میون نبوده و مثل حرف روزمره بوده نه وابستگی خاصی ، یه فرصت دادم به زندگیمون 

خودشم می‌دونه روزی چیزی ببینم برا همیشه رفتم 

اماااااا 

باعث شد اون اتفاق که به خودم بیام ، به فکر خودم باشم،برا خودم پول جمع کنم ، و مهم تر از همه اینکه بفهمم مردها اصلا قابل اعتماد نیستند 

شوهر من رو ببینی میگی اخررررررین نفری تو دنیا که بخواد کج بره اینه ، ولی متاسفانه چت میکرد...

حرفم اینه که هیچی از هیچکس بعید نیست ....

چرا گفتم فکرش رو نکن ، چون با تردید و فکر فقط خودت داغون میشی ؛، هزار و یک مرض روحی و جسمی خدایی نکرده میگیری ..من دیگه اون عشق سابق رو ندارم تو دلم ،،، برام هم مهم نیست چون بالاخره آدما باید تاوان کاراشون رو بدن ...

از شوهرت بت نساز برا خودت ،، چون خدایی نکرده اتفاقی بیفته بدجوررررر. می‌شکنی ...

خواهش میکنم 🌹☘️ چون خودم هم ی روزی تو همچین شرایطی بودم ، بقدری دوسش داشتم که فکر میکردم محاله بهم ...

اصلا نمیدونم چیکارکنم، نمیتونم از فکرش بیرون بیام، دارم نابود میشم، فقط یه لحظه فکرمیکنم کسی که از خودمم بیشتر دوسش دارم کسی که اینهمهههه بهم ابراز علاقه میکنه و ذره ای از محبتش کم نشده چطور ممکنه با کسی بوده باشه، من دارم دیوونه میشم، هیچی ام ازش ندیدم که همین الان وسایلمو جمع کنم و برم ، من با این حس چجوری زندگی کنم؟ اصلا این چه زندگیه که ادامه بدم ببینم چیزی درمیارم یا نه، خدایا خسته ام کمکم کن😭

اصلا نمیدونم چیکارکنم، نمیتونم از فکرش بیرون بیام، دارم نابود میشم، فقط یه لحظه فکرمیکنم کسی که از خ ...

این حسا طبیعیه ... ولی باید بهشون اهمیت ندی 

می‌دونم خیلیییییی سخته 

خیلی زیاد 

ولی آیا چاره ای هست ؟؟

وقتی سپردی به خدا پس به خدا اعتماد داشته باش ،، مطمین باش دست آدم خاین دیر یا زود رو میشه ...

اما از همین اتفاق یه درس بگیر اونم اینکه هیچکس تاکید میکنم هیچکس رو از خودت بیشتر دوست نداشته باش ...و صد خودت رو برای کسی نذار ، و همیشه فکر کن طرف مقابلت هم ممکنه یه روزی به هر دلیلی ولت کنه ،،، که اگه اتفاقی افتاد شوک نشی ... 

اینا رو منی دارم میگم که عااااشق همسرم بودم ولی الان ی دوست داشتنه عادی دارم  و خودش باعث شد ...

هیچی از خودمون و ساامتیمون مهم تر نیست 

بذار آدما برن دنبال لیاقتشون ...

فعلا هم صبر کن ،مطمبن باش چیزی باشه رو میشه