2777
2789
تقریبا اکثر لباسام تو این مدلن

رو اینا چادر میپوشی؟؟

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله من کلا مانتو نمیپوشم یا خیلی کم میپوشم

خیلی خوبه

فقط زمستونا چی میپوشی؟؟

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر😔

چادر دانشجویی مدل آرامش یا چادر شالدار بپوش ،روسریتم هم ترجیحا نخی باشه و مدل لبنانی ببند روسریتو ...

چادر شالدار یا دانشجویی زیپ دار یا چادر مدل آرامش واسه تابستونم خیلی خوبه 

من تابستونا که میخوام برم بازار یا مثلا قراره جایی برم که میدونم چادرمو در نمیاارم فقط  تیشرت آستین کوتاه و شلوار لی می پوشم و روسری سر می کنم بعد چادرمو می پوشم زیپشم می بندم و تامااام😂😍هم محجبه ای هم راحت 

زمستونا بافتی که تنم هست از روش کاپشن یا بارونی یا پافر

پافر واقعا میشه زیر چادر؟؟

من تاحالا نداشتم