2777
2789
عنوان

عشق سابق 💔

410 بازدید | 13 پست

لطفا سرزنش نکنید ب حد کافی عصابم خورد هست 

س ساله ازدواج کردم ولی سنتی با عشق نبود ، اونم فقط ب خاطر اینکه از خانواده سختگیرم فرار کنم ، با کسی ک دوسش داشتم ازدواج نکردم خانوادم راضی نشدن الان چندوقتیه یادش میکنم خیلی دلم واسش تنگ شده خیلی 💔😞

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ...💙🦋
عزیزم باید میجنگیدی  الان سنتی ازدواج کردی عشقی نیس کاری نمیشه کرد جز فراموشی

نمیتونم فراموشش کنم اصن بهش ک فک میکنم ی حس خفگی بم دست میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کن ک دوستت نداشت وگرنه میومد خواستگاریت 

بچسب به کسی ک اومد تو رو خانم خونه اش  و مادر بچش کرد 

نه اونی ک برات ارزش قائل نشد و انتخابت نکرد 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
چرا با اون شخص مخالفت کردن

بابام خیلی تعصبیه جوریه ک ما اجازه نداریم رو حرفش حرف بزنیم عشق سابقم ترک بود بابام گفت من فقط با فامیل وصلت میکنم ، نشد ب هم برسیم ، من واقعا حالم بده دلم واسش ی ذره شده 

به این فکر کن ک دوستت نداشت وگرنه میومد خواستگاریت  بچسب به کسی ک اومد تو رو خانم خونه اش &nbs ...

اومد خاستگاری بابام قبول نکرد 

الان دیگه تو ازدواج کردی اونم تو رو فراموش کرده تو هم یه لعنت بفرست بر دل سیاه شیطون دیگه بهش فکر نکن به خوبی ای همسرت فکر کن .

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖
الان دیگه تو ازدواج کردی اونم تو رو فراموش کرده تو هم یه لعنت بفرست بر دل سیاه شیطون دیگه بهش فکر نک ...

چ خوبی اخلاقش از سگ بدتره ، مث خر تو گل گیر کردم 

مجرده؟ میدونه ازدواج کردی؟ با کسی نرفته تو رابطه؟ 

اگه دلت با اونه و اونم دلش با توعه طلاق بگیر چون الکی خودتو زجر میدی هم شوهرت رنج میبره

البته اول مطمئن شو اگه طلاق بگیری میگیرتت یا نه

ادم مگه چقدر زندس که خودشو عذاب بده و دلتنگی بکشه 😕

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
مجرده؟ میدونه ازدواج کردی؟ با کسی نرفته تو رابطه؟   اگه دلت با اونه و اونم دلش با توعه طل ...

مجرده هنو ازدواج نکرده زنگ زده خواهرم چندروز پیش حالمو پرسید ، اگه طلاق بگیرم شوهرم بچمو ازم میگیره بابامم خودشو میکشه میگه من ب خاطر آبروم خودمم میکشم بابام زندگیمو سیاه کرد 

مجرده هنو ازدواج نکرده زنگ زده خواهرم چندروز پیش حالمو پرسید ، اگه طلاق بگیرم شوهرم بچمو ازم میگیره ...

تو فامیلمون یه زنه دقیقا زندگیش مثل تو بود تا اینکه شوهرش مرد . عشق قدیمی زنه هم مجرد مونده بود تا اینکه فهمید شوهر نداره اومد گرفتش الان بهترین زندگیو دارن خیلی عاشق همن بعد چندین سال بهم رسیدن . 

بنظرم اگه عشقت ادم درست حسابیه و اخلاق و شغل داره اونو انتخاب کن چون این زندگی توعه نه خانوادت . بعد ببین بچتو قبول میکنه به عنوان پدر ؟

رو چه حساب میگی بچتو ازت میگیره؟؟ اگه سنش کمه که میدن به مادر اگه هم نوجوونه به انتخاب خودش میتونه تو دادگاه انتخابت کنه 

حالا جدا از این حرفا نظر مادر عشقت چیه راجبت؟ قبولت میکنن؟ واسه این میپرسم که بعدا گند نزنن تو زندگیت 

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤

دیگه عزیزم با بچه ک نمیتونی ب یکی دیگ فکر کنی
اینا رو قبل عقدت باید بهش فکر میکردی
واقعا کاری ک میخای بکنی الان شدنی نیست شاید اگ قبل ازدواجت پافشاری میکردی رو تصمیمت میموندی الان این حس خفگیو نداشتی .. حالام برگشت ب گذشته شدنی نیست

هیچ چیز دائمی نیست