2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جاانم،  چرااا، اتفاقا الان داشتم گازمو  پاک میکردم،  همه اش حرص میخوردم، خیلی بدجو ...

عزیزم بعد چه مدت استفاده .تغییر رنگ داد؟؟ و اینکه اون عقبیا رو با شعله زیاد.استفاده کردید یا اینکه با شعله ی کم هم میسوزه

برای من بعد دوسال این مدلی شده😫🥴 نه حتی  با شعله ی کم هم سوخته، ولی خب یه شعله عقبی گازم، شعله ی بزرگ هست، نمیشه که همیشه کم باشه، ااا واقعاا  با این درست میشه؟؟ بالاخره حتماا  باید عوض کنم، بعد انشالله بذارم، انشالله که نسوزه😐

کاش یه نفر که یه مدته ماربل داره و از گازش استفاده کرده ..میومد نظر میداد🥲

ببین من خودم خیلی وقت بود میخواستم خونمو یه تغییری بدم بهش دیدم ماربل شیت جدیدا خیلی مد شده چند جاام رفتم دیدم واقعا قشنگ بود منم چند روزه سفارش دادم اومدن نصب کردن خیلی خوب شد پذیرایی خونم .الان عکسشم میذارم ببینید شماام

https://alo-decor.com/marble-sheet/

ببین من خودم خیلی وقت بود میخواستم خونمو یه تغییری بدم بهش دیدم ماربل شیت جدیدا خیلی مد شده چند جاام ...

مبارکتون باشه ..فقط اون شعله ای که نزدیکه ماربل شیته ..کم باشه ..زیر شعله رو زیاد نکن که میسوزه