2777
2789
عنوان

یعنی دارم بهش خیانت میکنم؟

373 بازدید | 28 پست

بچه ها لطفا نظر بدید خیلی برام مهمه

راستش من با یکی تو رابطم و یکی دو ماهی میشه ک باهمیم

ولی واقعیتش من دوسش ندارم و اصلا نمیدونم چرا قبول کردم باهاش وارد رابطه شم

من یکی دیگرو دوست دارم و همیشه تو تصوراتم اون هست و هرلحظه به یاد اونم

ولی اون دیگه ازدواج کرده

الان حس عذاب وجدان خیلی شدیدی دارم ک وقتی با یکی دیگ تو رابطه ام به یکی دیگ فکر میکنم حس میکنم آیندم با اونه و دائم وقتی با رلم هستم هم به اون فکر میکنم

ینی الان من دارم بهش خیانت میکنم؟

چیکار کنم نمیتونم یاد و خاطره قبلیو از ذهنم پاک کنم

لطفا قضاوت نکنید🥺

دست خودم نیست دوس داشتن اون

یه تیکه از قلبمه

همونی که دلش پیش تو گیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اونی که تو داری بهش فک میکنی دوست نداره و خوشیاشو داره با یکی دیگه میگذرونه اون مال تو نیس گلم

ولی اگه اینی ک باهاش تو رابطه ای رو دوس نداری بهش ظلم نکن بگو ک نمیخوایش

هرجی زودتر بهش بگو بیشتر از این وابستت نشه اگه وسط راه بیشتر از این پیش بری و ولش کنی مث اینه از یه ساختمون 20 طبقه پرت شه پایینو و هنوز بتونه راه بره به همین ترسناکی الان دلشو بشکنی بهتر از اینه که بعد یه مدت باعث بشی تبدیل به یه هیولای لا شی بشه یا اینکه واقعا از جون براش مایه بزار

اون یه تیکه از قبلت الان صاحب زن و زندگی بهتره فکرشم نکنی دیگه.. بهتره بااین اقای که در رابطه ای کات کنی تا بتونی بخودت بیای و شیوه زندگیتو درست کنی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

قسمت میدم اگە احتمال میدی هرگز عاشقش نشی،هررر چە زودتر جداشی.آخ نمیدونی من چیکار کردم با ۶ سال زندگی خودم و دلی کە عاشق و دیوانەی من شدە بود و آخررررشششش طاقتم طاق شد و جدا شدم.من اگە خوشبخت ترینِ عالم بشم باز عذاب وجدان اون پسر یقەمو ول نمیکنە...دو سااالە جدا شدیم ولی هنوز زجە زدناش و التماساش جلو چشممە و خوابشو میبینم