2777
2789
چرا خواهر هست. اول دفترچه رشته خودتو میدن اگه تجربی باشه اول دفترچه ۵ تا درس تخصصی رو میدن بعدش دف ...

ت ی روز ازمونه مگ؟

تخصصی خودم ک ربط ب ازمون تجربی داره ن فرهنگی خب

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای کنکور باید بخونی دیگ برای دعوت به مصاحبه باید کنکورت رو خوب بدی ،۲۰درصد کنکور توی قبولی فرهنگی ...

ابجی

میدونم دو تا کنکوره

دفتر چه فرهنگی چ ربطی ب درسا خودم داره اخه

ت ی روز ازمونه مگ؟ تخصصی خودم ک ربط ب ازمون تجربی داره ن فرهنگی خب

ازمون تو یه روزه بله 

میری سر جلسه اول دفترچه های رشته خودت رو میدن وقت اونا که تموم شد اگه فرهنگیان ثبت نام کرده باشی بهت دفارچه فرهنگیان هم میدن مثل دفترچه بهیاری دیگه 😕اونایی که هم بهیاری تا پارسال پیارسال ثبت نام هم میکردن اخر سر دفترچه بهیاری بهشون میدادن

کاربر خاموشی که روشن شد.
ازمون تو یه روزه بله  میری سر جلسه اول دفترچه های رشته خودت رو میدن وقت اونا که تموم شد اگه فر ...

اهان مرسی 

ج جورایی فهمیدم چی ب چیه

اما ت دروس فرهنگی فقط دینی من هست با کتابایی ک خودشون تعیین کردن؟

اهان مرسی  ج جورایی فهمیدم چی ب چیه اما ت دروس فرهنگی فقط دینی من هست با کتابایی ک خودشون تعی ...

اوهوم

دینی هستش و اون یکی کتابه که مال اقای قرائتی هست ۳ فصل اول.

هوش و استعداد معلمی منبع نداره سوالات هوش و منتطقن

کاربر خاموشی که روشن شد.
@mim_min   بخون

مرسی عزیزمم 

فقط ی چیزی الان اون پی دی اف های هم که برام فرستادی نمیخواد بخونم دیگه درستع؟؟ یا من بازم نفهمیدم؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

مرسی عزیزمم  فقط ی چیزی الان اون پی دی اف های هم که برام فرستادی نمیخواد بخونم دیگه درستع؟؟ یا ...

ن بخون

ت ی روزه ازمون

اول تجربیه

بعد همه اون کتاباس

من اینطوری فهمیدم