2777
2789
عنوان

حس ششمی هستم...

85 بازدید | 17 پست

یه بار تو نی نی سایت همینطور تفریحی به یکی گفتم حس ششم خیلی قویه بعد خارج شدم از سایت ۵ ۶ ساعت بعدش اومد واااای دیدم حدود ۸۰ تا برام نوتیف اومده که همشون هم گفته بودن کی به فلان کس یا فلان چیز‌میرسم ، عزیزم میشه بگی بچه من دختره یا پسر عزیزم میشه بگی دوسم داره یا نه واقعا برگام ریخته بود ک ملت به اینطور چیزا اعتقاد دارن😂😂😂💔

همونی که دلش پیش تو گیره

حس ششم راسته. اما شما مردم رو سرکار گذاشتین. خوب نیست این کارا. کمتر کسی همچین علمی دارع

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

اعتقادی نیس ، کسایی که اینو میپرسن دنبال یه دلخوشین یکم دلشون خوش بشه بگن اتفاق میوفته ..

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم

هستن کسایی که واقعا همچین قدرتایی داشته باشن 

کاش شماهم یاد بگیری مردمو سرکار نزاری ، کارما داره .

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
بعدشم هستن کسایی که واقعا همچین قدرتایی داشته باشن  کاش شماهم یاد بگیری مردمو سرکار نزاری ، ک ...

منم پست بالا گفتم. حس ششم زیر شاخه چشم برزخیه. اینا بلد نیستن همه چیو به مسخره بازی گرفتن

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
منم پست بالا گفتم. حس ششم زیر شاخه چشم برزخیه. اینا بلد نیستن همه چیو به مسخره بازی گرفتن

مردم هرچیو بلد نباشن و از درکشون خارج باشه رو به سخره میگیرن ، یه چیزایی وجود داره با هیچ علم و منطقی نمیشه بهشون پاسخ داد ولی وجود دارن ..

مردم هرچیو بلد نباشن و از درکشون خارج باشه رو به سخره میگیرن ، یه چیزایی وجود داره با هیچ علم و منطق ...

دقیقا. من با یک جن‌گیر ارتباط داشتم. قبل فوتش از نحوه احضار و قوانینش بهم گفت. به یک خانم مذهبی گفتم چه دعوایی شد تو همین نی نی سایت. گف ن داری دروغ میگی. من حدیث دارم که خدا اجنه رو لعنت کرده. حالا اون جنگیره مذهبی بود😂 و یکبار بهش گفتم یک کار بد بکن گف من کار خلاف نمیکنم 

دقیقا. من با یک جن‌گیر ارتباط داشتم. قبل فوتش از نحوه احضار و قوانینش بهم گفت. به یک خانم مذهبی گفتم ...

من از یوتیوب یه سری ویدیو ها در این مورد دیدم ، آخریش یه دانشمند بود که تو ناسا کار می‌کرد به هیچ وجه به این چیزا اعتقاد نداشت ازونایی بود که همه چیو با علم و منطق جواب میده ، طی یه سری اتفاق یه روز میره یه خونه و از بخت بدش مراسم جنگیری داشتن و جنو وارد بدن اون بیچاره میکنن خودشم نمیدونسته ، کلی اتفاق وحشتناک واسش میوفته همه جا میبینتش ، جوری که الان فک کنم حدودا 60 اینا باشه ولی همچنان همراهشه تازه یه مصاحبه هم کرده بود در این مورد ..

من از یوتیوب یه سری ویدیو ها در این مورد دیدم ، آخریش یه دانشمند بود که تو ناسا کار می‌کرد به هیچ وج ...

دقیقاً. این فقط میگفت حدیث دارم حدیث دارم. اخر یکی از تاپیک هم باش بحثم شد. اون جن‌گیره میگفت قوانین و آداب داره. باید زمان احضار پوشیه بزنی. از اون چادر هایی که چشم هاشون پیداس و هزار قوانین دیگه.  این میگفت ن دروغه😂. گفتم باشه تو راست میگی. 

دقیقاً. این فقط میگفت حدیث دارم حدیث دارم. اخر یکی از تاپیک هم باش بحثم شد. اون جن‌گیره میگفت قوانین ...

نمیدونم من اطلاعی ندارم خیلیم میترسم ازین چیزا ولی درکل بنظرم خیلی چیزا وجود دارن که از درک انسانی دورن کوچیکترینشون اجنس

نمیدونم من اطلاعی ندارم خیلیم میترسم ازین چیزا ولی درکل بنظرم خیلی چیزا وجود دارن که از درک انسانی د ...

دقیقا. منم میترسم. آخه ما نماز هم می‌خوایم بخونیم احکام داره. همه چی قوانین داره. 

دقیقا. منم میترسم. آخه ما نماز هم می‌خوایم بخونیم احکام داره. همه چی قوانین داره. 

آره خب همه چی قوانین داره هرچیزیییییی

ولی خب یه سریا هرچیو نتونن بفهمن یا درک کننو مسخره میکنن سعی هم نمیکنن فک کنن حداقل به اون موضوع