یه بار تو نی نی سایت همینطور تفریحی به یکی گفتم حس ششم خیلی قویه بعد خارج شدم از سایت ۵ ۶ ساعت بعدش اومد واااای دیدم حدود ۸۰ تا برام نوتیف اومده که همشون هم گفته بودن کی به فلان کس یا فلان چیزمیرسم ، عزیزم میشه بگی بچه من دختره یا پسر عزیزم میشه بگی دوسم داره یا نه واقعا برگام ریخته بود ک ملت به اینطور چیزا اعتقاد دارن😂😂😂💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مردم هرچیو بلد نباشن و از درکشون خارج باشه رو به سخره میگیرن ، یه چیزایی وجود داره با هیچ علم و منطق ...
دقیقا. من با یک جنگیر ارتباط داشتم. قبل فوتش از نحوه احضار و قوانینش بهم گفت. به یک خانم مذهبی گفتم چه دعوایی شد تو همین نی نی سایت. گف ن داری دروغ میگی. من حدیث دارم که خدا اجنه رو لعنت کرده. حالا اون جنگیره مذهبی بود😂 و یکبار بهش گفتم یک کار بد بکن گف من کار خلاف نمیکنم
کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
دقیقا. من با یک جنگیر ارتباط داشتم. قبل فوتش از نحوه احضار و قوانینش بهم گفت. به یک خانم مذهبی گفتم ...
من از یوتیوب یه سری ویدیو ها در این مورد دیدم ، آخریش یه دانشمند بود که تو ناسا کار میکرد به هیچ وجه به این چیزا اعتقاد نداشت ازونایی بود که همه چیو با علم و منطق جواب میده ، طی یه سری اتفاق یه روز میره یه خونه و از بخت بدش مراسم جنگیری داشتن و جنو وارد بدن اون بیچاره میکنن خودشم نمیدونسته ، کلی اتفاق وحشتناک واسش میوفته همه جا میبینتش ، جوری که الان فک کنم حدودا 60 اینا باشه ولی همچنان همراهشه تازه یه مصاحبه هم کرده بود در این مورد ..
یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
من از یوتیوب یه سری ویدیو ها در این مورد دیدم ، آخریش یه دانشمند بود که تو ناسا کار میکرد به هیچ وج ...
دقیقاً. این فقط میگفت حدیث دارم حدیث دارم. اخر یکی از تاپیک هم باش بحثم شد. اون جنگیره میگفت قوانین و آداب داره. باید زمان احضار پوشیه بزنی. از اون چادر هایی که چشم هاشون پیداس و هزار قوانین دیگه. این میگفت ن دروغه😂. گفتم باشه تو راست میگی.
کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️