2777
2789

همسایه روبروییمون یه دختر همسن من داشت

پوستش فوق العاده سیاااه بینی بزرگ چشمای ریز ،خودش همیشه گریه میکرد میگفت دعا کن یه شوهر کور و کچل گیرم بیاد

باباش شیشه میکشید ،تو کوچه کارای خیلی زشتی میکرد

مامانش تریاک استفاده میکرد

تماس میگرفتن پلیس میومد جمعش میکرد

وضعیت اقتصادی داغون

چندسال پیش با دوست پسرش که میلیاردره و تک فرزند ازدواج کرد،دیروز دم عابر بانک دیدمش پرادو زیر پاش بود یه پسر قشنگم داشت

گفت خداروشکر خیلی خوشبختم

میخوام بگم همه چیز ب شانسه نه به رنگ پوست و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه کوچیک خدایی سفیدش قشنگ تره ولی بزرگ میشن هیچ فرقی نداره

اره . ولی چ کنم دارم هی با خودم تمرین میکنم چی جوابشونو بدم اذیت نشم و اونام بیخیال بشن 

ی خواهرشوهر دارم خیلی سفید خوشگل 

یکی خواهرش  دیگه م سبزه نمکیه البته بینی ش عمل کرده قیافه ش قشنگ تر شده 

اونی ک سبزه س ما شالله شوهرشو خانواده ش خیلی خوبن خیلی دوستش دارن همش تعریفش میکنن 

اونی ک سفیده و خوشگله شوهرش در حد خودش نیست سطح فرهنگش پایین هی این تو جمع باید سوتی های شوهرش جمع کنه 

خلاصه ک به قول دوستمون بخت و شانس ادم مهمه 

نه رنگ پوست و زیبایی 

اما کیه ک بفهمه خدا به دادم برسه 😅

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
تو ناراحت نمیشی،انگار دست منه

اینکه شما ناراحت میشی خیلی بده

شما مادری

وظیفه تربیت فرزندت رو داری

وظیفه داری دختر با شخصیت تربیت کنی

حق نداری ناراحت بشی جون اونا بی شخصیتن

مگه انسانیت به رنگ پوسته؟

امام رضا بعد سالها چشم انتظاری، خدا بهش امام جواد رو داد. اونقدر این انتظار طول کشید که خیلی از شیعیان شک کردن به امام بودن امام رضا...چون نسلش ادامه پیدا نکرد.

بعد امام جواد دنیا اومد...سبزه! حالا سیل تهمتها روانه شد به امام رضا...تو سفیدی و این بچه سبزه...اونقدر تهمتها زیاد بود که چهره شناس آوردن تشخیص بدن ایا امام جواد فرزند امام رضا هست یا نه.

پسر منم خیلی سبزه اس و من سفید .ولی هر موقع بهش میگم امام جوادم سبزه اس کیف میکنه.

اسم پسرم محمدجواده

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟