2777
2789

خوبی های زیادی داره ولی چند تا اخلاق بدم داره ک من دوست ندارم یعنی میشه عوض بشه؟البته الان مشکلی ندارم ولی رابطمون قراره جدی بشه حس میکنم بعد از ازدواج ب مشکل میخوریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

تعدادشون خیلی کمه که تغییر پیدا میکنن

تغییر یا به خاطر علاقه شدید به همسره یا از روی اجبار،البته موردهایی که بنده دیدم

من همسایه مون پسره از خانمش میترسید خانمه هیکلش دو برابر آقا بود(خانمه صورت خشن و شاید دست بزن هم داشت) و پسره اخلاقش خیلی بهتر شد و پدر و مادرش رو دیگه اذیت نکرد

یه مورد دیگه یکی از بستگانمون که عاشق همسرش بود مواد مخدر رو ترک کرد و دنبال رفیق بازی نرفت.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).
سلام تعدادشون خیلی کمه که تغییر پیدا میکنن تغییر یا به خاطر علاقه شدید به همسره یا از روی اجبار،ال ...

شما ک مردی اگه واقعا کسی رو ب بخواین حاضرین بخاطر بعضی از اخلاقاتونو ترک کنین؟

شما ک مردی اگه واقعا کسی رو ب بخواین حاضرین بخاطر بعضی از اخلاقاتونو ترک کنین؟

بنده قطعا" برای کسی که دوستش داشته باشم و قراره باهاش زندگی کنم آره.

اما همه پسرها و مردها اینکار رو نمیتونن انجام بدن

ولی خانمها بیشترشون برای کسی که دوستشون دارن خیلی فداکاری میکنن.

شما به خاطر ایشون در خودتون تغیراتی بوجود آوردین و حالا باید ببنید آیا ایشون توی این مدت به خاطر شما چه تغییراتی توی خودشون بوجود آوردن؟ 

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).