2777
2789

سلام.بچه ۵۰ تومن پول دارم،برا ۳،۴ ماه دیگه،پولمو لازم دارم،از طرفی میخوام ارزشش کم نشه،به نظرتون برم طلای دست دوم بدون اجرت و مالیات و با سود کم بگیرم؟

پایین نمیا

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا میره بالا صد در صد

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

نخر نکن . تا پیک قبلمو بخون . الان اوج قیمته . ادم عاقل تو کف میخره و تو اوج میفروشه ، شما الان که تو اوج قیمته میخوای بخری؟ 

تا برج ۱  تا بالای ۳ تومن هم بالا میره بعد اون پایین میاد و ثابت بمونه. مثل هر سال برای تامین بودجه دستکاریش میکنن. 

روز خوش 

نخر نکن . تا پیک قبلمو بخون . الان اوج قیمته . ادم عاقل تو کف میخره و تو اوج میفروشه ، شما الان که ت ...

خب برج ۱ میفروشم،کاش زودتر میگرفتم،پولم روز به روز بی ارزش میشه اینجوری،۳ ماه دیگه به کارم نمیاد که🤷‍♀️

خدا بخیر کنه،مطمئنی،خواهر طلا بره بالا همه چی میره بالا که😞

آره متاسفانه اما بعد عید شدید تورم خوراکی و غذا داریم بابام فروشگاه مواد غذایی داره بهم گفت منبع اطلاعاتم مطمئنه

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

آره متاسفانه اما بعد عید شدید تورم خوراکی و غذا داریم بابام فروشگاه مواد غذایی داره بهم گفت منبع اطل ...

ای وای،خدا بخیر کنه🥺

این بارندگی و بارش کم برف هم مزید برعلت شد،میوه و سبزیجات هم امسال فکر نکنم وضعش خوب باشه😞

نخر نکن . تا پیک قبلمو بخون . الان اوج قیمته . ادم عاقل تو کف میخره و تو اوج میفروشه ، شما الان که ت ...

از تاپیکت استفاده کردم،،انشالله خیر ببینی عزیزدل

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .