2777
2789

اگه دوست دارین عکسای سفرتونو (خودتون در عکس نباشید به دلیل مسائل امنیتی) به اشتراک بزارید یکم کیف کنیم، سفر که نمیشه بریم با این وضع لااقل از دیدن سفرای دیگران لذت ببریم 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عقل ندارم میریم سفر عکس میگیرم تا با شوهرم بحثم میشه زاارت عکسا و فیلمای مشترک و جاهایی که با هم رفتیم رو پاک میکنم😐😐

تو رو خدا یه چیزی یه راهکاری بدید این اخلاقمو ترک کنم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من عقل ندارم میریم سفر عکس میگیرم تا با شوهرم بحثم میشه زاارت عکسا و فیلمای مشترک و جاهایی که با هم ...

بریزشون رو فلش یا اپلود کن توی one drive 

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
بریزشون رو فلش یا اپلود کن توی one drive 

اونجام ریختم ولی باز پاک کردم 🙁

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اونجام ریختم ولی باز پاک کردم 🙁

پس خودتو درست کن خوشگله😅😅

ببین مثلا عکس پروفایلتو پاک کن یا عوض کن، تاپیک نینی سایت بزن چیکار به عکسات داری

بهترین کارم اینه که دعوا نکنی باهاش😅

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
پس خودتو درست کن خوشگله😅😅 ببین مثلا عکس پروفایلتو پاک کن یا عوض کن، تاپیک نینی سایت بزن چیکار به ...

از بس جوگیرم 

ایول تایپک زدن راهکار خوبی بود مرسی🙏💚

اینجا کجاست

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉