2777
2789
عنوان

انگشتر گم شده♦️♦️

91 بازدید | 11 پست

به سختی. و پسنداز تونستم یه انگشتر برای خودم بخرم😭😭

یه هفته نگذشت ازم دزدین😭😭

چیکار کنممممم کسی میتونه کمکم کنه؟😭😭

خدایا خودت بساز که خودت بسازی قشنگ تره  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا دزدیدن مگه دستت نبود؟

مهمون داشتیم منم میخاستم ظرف بشورم گذاشتم توی کمدم 😭 به زور تونسته بودم ۵ تومن جمع کنم نمیدونم کی برداشته

خدایا خودت بساز که خودت بسازی قشنگ تره  

اَصبَحتُ فی امانِ الله اَمسَیتُ فی جوارِ الله

این ذکر رو مرتب بخون

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید .