2777
2789
عنوان

کاربرای (مرد) زشت نی نی سایت🤢🤮🤮🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 6493 بازدید | 264 پست
بیکارننن

یک قهوه ترک بریز 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عامو اونو میخوای بذاری چیکار خودتو بذار بابا حالا بذاریم خوبم باشیم هیت میدن😂

راس اوشی عکس بنه😂😂

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...

خب باشه اونام بنده خدان دل دارن .....آخرو عاقبت بابا واداشته همینه ...خودت چی چی ؟    فکر میکنی میمونی همینجور .....چند سال دیگه یه پیره زن چروکیده میشی که کسی رغبت نکنه نگات کنه ......اگر دوماه یه بارم بری حموم که دیگه نو علی نور میشه .....

دقیقابعدبه قول خودشون راهنمایی هم میکنن مث همین که گفته من کمک کاربرامیکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واییی دلممم😂😂😂😂

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

دقیفا همینن

اون جوونا ک احمق نیستن بیان سایت بین متاهل ها، میرن اینستا و تل. گرام

اون پیر هاشون و داغون هاشون اینجا ها میچرخن

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
زهی خیال باطل....

مگه پسر خوشکل نداریم. بابا ۶ میلیون نفر عضو اینجان ۶ میلیون نفررررررررررررر 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
یک قهوه ترک بریز 

دور شوووو

عکس تو نزاشتییی😂😂

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
بزار اگه راست میگی

من نمیگم قشنگم ولی شکم گنده و خیکی نیسم ک حرف چرت میزنید

حالا اسی جون شمام عکس برادر یا پدرتو بذار اونارو ببینیم

بژی کورد ) سال و سال هی گذری هنوز هامه ناو فکرد جور دیوانه بیمه هروز قفلم و بان عکسد بعد تو در قلبم بسم ری نیم و کس  بعد تو شو روزم تکراریه باورو نفس
باباتوئه میخوام یجایی دیدمت برات گزارش بزنم تاازدستت راحت بشم🤣🤣🤣🙌🙌😜😜

چون بهت میگم آقا حسام 😁

تصور منم از تو یه خانم زشت چاقالوی شکم گنده با دندونای کثیفه ک یه شلوار کردی پوشیده 😂

چیکار ب شلوار کردی داری؟

بژی کورد ) سال و سال هی گذری هنوز هامه ناو فکرد جور دیوانه بیمه هروز قفلم و بان عکسد بعد تو در قلبم بسم ری نیم و کس  بعد تو شو روزم تکراریه باورو نفس
من نمیگم قشنگم ولی شکم گنده و خیکی نیسم ک حرف چرت میزنید حالا اسی جون شمام عکس برادر یا پدرتو بذار ...

بد نیستی