2777
2789
نميدونم الان نرب شكايت ثبت كنم يا نه

سلام عزیزم خوبی آره یه ثبت پیگیری بزن ببین سفارشت تو چه مرحله ای هست.اگه ارسال نشده پولت پس بگیر نگران نباش

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=376965615]سلام عزیزم خوبی آره یه ثبت پیگیری بزن ببین سفارشت تو چه مرحله ای هست.اگه ارسال نشده پولت پس بگیر نگر ...[/QUOTE

گفتن بسته بندا نبودن و اینا صبر کنم میفرستن و اینا ، باور کنم ؟

[QUOTE=376965615]سلام عزیزم خوبی آره یه ثبت پیگیری بزن ببین سفارشت تو چه مرحله ای هست.اگه ارسال نشده ...

نه پس بگو‌ پولم‌بدیدبه منم همینو‌میگفتن

از ٣ فروردين كه ثبت شده تا به الان ارسال نكردنالان پيام هاي و تحاربه بدتون رو ديدم استرس گرفتم

حتما پیگیری کن اگر پول رو پس نداد یا برو تبریز یا یه اشنا پیدا کن اونجا پولت رو پس بگیره

از ٣ فروردين كه ثبت شده تا به الان ارسال نكردنالان پيام هاي و تحاربه بدتون رو ديدم استرس گرفتم

سلام خوبین 

چیشد سفارشای شما؟ تونستین برگردونین پولتونو؟ 

من از ترب خرید نکردم ولی ۵ ۶ باری از سایت خودشون خرید کردم 

یکی دوبار شده ک محصولاتی ک نداشتنو نفرستادن برام بعدش زنک زدم و مبلغ رو‌عودت کردن 

دم عید هم ب شدت شلوغ بودن حتی مایی ک تو تبریزیم اخرش مجبور شدن با تاکسی بسترو‌بفرستن برامون 

برا همین میگم نگران نباشین فقط پیگیر باشین هی تماس بگیرین عودت میکنن مبلغو

سلام خوبین چیشد سفارشای شما؟ تونستین برگردونین پولتونو؟

آره عزیزم پولم پس گرفتم

سلام وقت بخیر
اتفاقی پست شما رو دیدم اگه نیاز به کمک و راهنمایی داشتید پیام بدید در خدمتتون هستیم.

عرضه برترین برندهای شوینده و بهداشتی برای هر سلیقه ایبه قیمت منطقه آزاد ارس  انواع شامپو سر و بدن/ لوسیون/ روغن آرگان/ ماسک مو و حالت دهده/ انواع قرص و مایع ظرفشویی و لباسشویی / پاک کننده سطوح و ....... ما بهترین ها را برای شما گلچین کرده ایمwww.arasyab.com

ولی وای معلومه از تعداد تاپیک ها و موضوعات نظر خواهی که چه آدمهایی هستید تو هفته آخر اسفند و یا تو تعطیلات عید خرید میزنید بعد اینهمه قشقرق هم راه بندازین .بابا شما برید از همون سر کوچتون خرید کنید .مدرن بودن به شما نیومده . به کم به  تاپیک های قبلی تون نگاه کردم کلا شهصیتتون ریخت بیرون.. خدا به خونواده هاتون صبر بده

ولی وای معلومه از تعداد تاپیک ها و موضوعات نظر خواهی که چه آدمهایی هستید تو هفته آخر اسفند و یا تو ت ...

خانم محترم اولا که دوماه مونده به عید بود طرف یه ماه پولمون نگه داشته همش میگه فردا میفرستم پس فردا میفرستم از نظر شما چیه؟و اینکه میتونم سفارش قبول نکنه وقتی عرضه ارسالش نداره

در ضمن شما لازم نیست در مورد شخصیت من مطر بدی سرت تو کار خودت باشه

ولی وای معلومه از تعداد تاپیک ها و موضوعات نظر خواهی که چه آدمهایی هستید تو هفته آخر اسفند و یا تو ت ...

خدا به خانواده آدم فضولی مثل تو صبر بده 

سلام كاش من اين تاپيك رو ديده بودم بعد ٨ ميليون خريد ميكردم

ما هم همیشه به خریداران توصیه میکنیم قبل خرید تحقیق کنن و فقط قیمت ارزون رو اولویت قرار ندن. فروش فقط قیمت پایین نیست، ارسال سالم و منظم و تعهد به کار و پشتیبانی هم هست. فروشگاه ارس یاب 

عرضه برترین برندهای شوینده و بهداشتی برای هر سلیقه ایبه قیمت منطقه آزاد ارس  انواع شامپو سر و بدن/ لوسیون/ روغن آرگان/ ماسک مو و حالت دهده/ انواع قرص و مایع ظرفشویی و لباسشویی / پاک کننده سطوح و ....... ما بهترین ها را برای شما گلچین کرده ایمwww.arasyab.com