2777
2789
عنوان

پزشکی یا دبیری زیست

302 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها میخاسم نظراتتونو بگین 

من تجربیم پارسال رتبم ۹ هزار سراسری شد که میتونستم پرستاری برم ولی دلم پزشکی میخاست که پشت موندم .وضعیت درسیم خیلی خوبه جوری که میدونم امسال میتونم به خاستم برسم .منتها چیزی که اذیتم میکنه خرج و مخارج دوران تحصیلمه .فک میکنم ۷ سال پدرم چطوری میخان هزینه های تحصیل و خورد و خوراکمو بدن🥲🥲واسه همین مردد شدم که از علاقم دس بردارم برم معلم شم که حقوق بگیرم 🥲به پدرم نمیتونم بگم چون میدونم میگه برو پزشکی ولی از الان استرس فشار بر روی پدرم رو دارم حس میکنم بنظرتون چیکار کنم؟

بروپزشکی  هزینه اش تامین میشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا پزشکیییییییییی البته اگه علاقه داری واسه ۶ تومن میخوای بری فرهنگیان فرهنگیان سقف ارزوهارو پایین میاره همون دخترم پزشکه ۱۰ سال پدرتو جون میکنه☺️☺️ بعد اینکه میتونی دوره مشاوره ببینی با توجه به وقتت یه تعداد کنکوری بگیری میتونی پیج بلاگری بزنی پیج مشاوره ای و ....

دبییریییی دبیرییییییییی عالیه عالی.  مادرم معلمه بهترین زندگی رو داره اصلا هم تو فشار مالی نیست قشنگ وقت همه چی داره

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

🥲پول رفت و امد و خورد و خوراک و جزوه و کتاب منظورمه هفته ای ۲تومن برا یه دانشجو کفاف نمیده🥲

غدای سلف دولتی خیلی ارزونه

رفت و امدم شهر خودت مترو و اتوبوس هزینه ای نداره. شهر دیگم ک خابگاه میری ماهی یک بار رفت و امد کن هزینه نمیفته

اگر ولخرجی آره وگرنه ولخرجی نکنی ماهی ۲تومن هم میشه

من خودم دانشجو بودم کتاب از کتابخونه میگرفتم خودم مهمارو مینوشتم جزوه هم سریع کپی و پیرینت نزن خودت بنویس 

قناعت کنی ماهی ۲تومن هم زیادت میاد

🥲پول رفت و امد و خورد و خوراک و جزوه و کتاب منظورمه هفته ای ۲تومن برا یه دانشجو کفاف نمیده🥲

البته من کلا قانعم الانم مستقل زندگی میکنم ماهی ۳تومن خرجمو اونم هزینه کل زندگی نه فقط رفت و امد یا خوراک

تعجب کردم هفته ای ۲تومن!!!!

البته پولو بخای خرج کنی روزی ۲تومنم به راحتی خرج میشه

اگه دوست داری برو پزشکی ویل اونم خیلی سختی داره ۷ سالم نیست ۱۱ ساله پزشکی عمومی کمتر از معلم در میاره

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!