2777
2789

میگه دوست دارم  دیر بیام خونه 

میگه می خوام برم خونه دوستم بخوابم  

من با این کاراش مخالفم .از دستش دیوانه شدم 

ای کاش میمردم و راحت میشدم از دستس

شمایی که پسر نو جوان دارین چیکار میکنین  چطور با هاش برخورد میکنید؟؟؟؟؟

دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤

منم هیچوقت نمیخوام بچم مثل خودم باشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چطوری؟؟؟

بد و تخس و همه صفتای بد

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

نمیگم کار پسرتون درسته یا کار شما.

ولی حتما در مورد رفتار نوجوان ها و واکنش مناسب مطالعه کنید

رفتار اشتباه شما میتونه خیلی از شما دورش کنه‌

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اگر بچکی خیلیدعواش میکردین الان سرکش شدنش طبیعیه. یا اگرهرچی میخواسته براش فراهم میکردین. ولی اگر غیر از این باشه بای. با مشاور صحبت کنی.  

هرچند هرکسی که پسر نوجوون داره از این سرکشی میناله هرکس به یک شکلی

خونه دوستش کیع؟ اگه مطمئنه بذار بخوابه 

شوهرمن میگفت همه پسرا ی دوران کله شقی دارن یسریا قبل ازدواج یسریا بعد ازدواج گفت باید تا قبل ازدواج این باد کله بخوابه 😂😂😂تا ادم بشی

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
اگر بچکی خیلیدعواش میکردین الان سرکش شدنش طبیعیه. یا اگرهرچی میخواسته براش فراهم میکردین. ولی اگر غی ...

نه این طور نبوده  .تو شرایط سخت بزرگ شده 

دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤

منم پسر نوجوان دارم تقریبا هر روز از دستش عصبی میشم ..وگریه میکنم....پسر من بیشتر تو خونه س فقط مدرسه میره وکلذس های تقویتی...اهل دوست بیرونم نیست...سطح توقع  ش  از زندگی خیلی بالاس ..از هیچی  راظی نیست ... همش غرررررر..... 

به عنوان یه نوجوان توصیه میکنم : 🥲لطفن زیادی هم محدودمون نکنین🥲ما میریم توی فضای مجازی میبینیم همه ادما دارن با رفیقاشون میرن دور دور و خیلی ازادن و دلمون میخاد .حتا دوستامون میرن مهمونی و مشروب میخورن و ما وقتی میگیم نه نمیایم بهمون میگن اسکلین و محلمون نمیزارن و میگن عقب مونده این .🥲وقتی میبینیم همه رفیقامون مادر پدرشون اوکی دادن ماهم دلمون میخاد😔ما خودمون میدونیم نباید سمت مشروب و پسر بازی و دختر بازی بریم فقط یکم اطمینان و صمیمیت از خونوادمون میخایم🥲تا یکم ماهم حالمون خوب شه .اما مادرامون و پدرامون فک میکنن اگه ما چن بار بریم  خونه دوستامون مسیر زندکیمون عوض میشه و معتاد میشیم🥲درحالی که نمیدونن ما خیلی اگاه تر از نوجوانان هم دوره ی خودشونیم