2777
2789
عنوان

روان شناسی

308 بازدید | 30 پست

بچه ها من نمیدونم چه مشکلی دارم خود بیمار پنداری یا فیبرو میالژیا؟۳ساله همش مریضم دوبار رفتم اتاق عمل انواع اقسام آزمایش و mri آندوسکوپی کولونوسکوپی همه رو انجام دادم و مشکل هم داشتم اینجور نبوده خودم بازار گرمی کنم،هر مریضی ک میگیرم به بدترین صورت ممکن فکر میکنم واقعا نمیدونم من زود رنجم از اعصابمه یا بدشانسی؟

بازجرات انجام داری 

من همه درد ها رو برا خودم میگم دارم. ام اس 

سرطان میگرن و........ 

معدم زخمه میشینم روزها گریه میکنم که چرا اما حتی جرات آندوسکوپی ندارم 

11سال دندون عقل تمام  فکم داغون کرده غدا نمیتونم بخورم اما نمیرم  دکتر 

باید کولونوسکوپی بشم اما میشینم گریه میکنم که نرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازجرات انجام داری  من همه درد ها رو برا خودم میگم دارم. ام اس  سرطان میگرن و........&nb ...

خوب قبل اندوسکوبی آرامبخش بخورید .معدتونم به احتمال زیاد منشعش از اعصابتونه چون وسواسی هستید

خوب قبل اندوسکوبی آرامبخش بخورید .معدتونم به احتمال زیاد منشعش از اعصابتونه چون وسواسی هستید

نه عفونت کرد 11 سال پیش

به درمان پاسخگو نبود. تهوع روزگارم رو سیاه کرده بود. گفتن برو آندوسکوپی 

گفتم نمیرم 

عفونت موند 

زخم شد معدم 

چون عفونت اگه خوب نشه زخم میکنه 

الان زده به رودم چند ساله یه تکه اش باید برداشته بشه رودم 

بازجرات انجام داری  من همه درد ها رو برا خودم میگم دارم. ام اس  سرطان میگرن و........&nb ...

من وقتی انجام میدم و چیزی نیست خیالم راحت میشه و درگیری ذهنی ندارم دیگه

[QUOTE=326714521]نه عفونت کرد 11 سال پیش به درمان پاسخگو نبود. تهوع روزگارم رو سیاه کرده بود. گفتن برو آندوسکوپی&nbs ...[/QUOTE.

پ چطور بعضی از این قدیمیا حتی یکبار هم نرفتن دکتر؟یا ما سوسولیم یا اونا خیلی قوی و طبیعی🤣🤣

همش از اعصابه من گاهی خوبم ولی دوره ایی باز عود میکنه 

میدونی چیه 

اما وقتی 20 سالم بود یه روز زدم سیم آخر 

رفتم دوانشناس 

بش گفتم فکر میکنم همه دردی دارم 

گفت اندوسکوبی کولونوسکوپی ام آر اس 

همه چی انجام بده 

نمیدونم تجویز اون درست بود یا نه 

نه عفونت کرد 11 سال پیش به درمان پاسخگو نبود. تهوع روزگارم رو سیاه کرده بود. گفتن برو آندوسکوپی&nbs ...

برو پیش روانپزشک بهت آرامبخش،بده ترست حیلی کم میشه من واسع پنیک میخورم به محض اثر کردنش کاملا ریلکس میشم