2777
2789

من دختریم ک اجتماییم خیلی دوس دارم ک دوست و رفیق داشته باشم دوست دارم تو جمعشون از منمنظربخوان دوس دارم ی رفیق داشته باشم دوس دارم حرف میزنم کسی تو ذوقم نزنه بتونم جواب کسی رو بدم خیلی دوس دارم برام حسرته ها حسرت من خاهر ندارم دوستم ک ندارم خب چیکار کنم آرزومه خیلی 

نمیدونم چرا تو روم میبینن بزنن تو دونم من خیلی اخلاقم خوبه بخدا پارسال اعتماد بنفس م خیلی زیاد بود ولی امسال نمخام اصلا حرف نمیزنم میترسم کسی بزنه تو ذوقم کسی چیزی بگه چی کار کنم؟

هیچ دوستی ندارم نمخامم داشته باشم نمخام هرکی خاهر داره دو داره با حسرت نگاشون میکنم..

عزیزم ..شما تو انتخاب دوست حس میکنن اشتباه کردی ..دوستایی داشتی که دست کم میگرفتند.تو جمعشون مسخره میکردن سریع باید رابطه تو کات میکردی که به اعتماد بنفست لطمه نخوره ولی دیر نشده یه دوست خوب پیدا کن تو باشگاه و برو کلاسای آموزشی ببین به اخلاقت میخورن باهات مچن ..دوست شو کاری نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست به درد نخور نداشتی بدونی چقدر رو مخ و اعصابه 

هر موقع فشار روحی داشتید یا بیخودی حالتون بد شد سه بار سوره ی تکویر رو بخونید  با صدای بلند یعنی منظورم اینه ک تو دلتون نخونید و معنیش رو هم بدونید که چی میخونی. تأثیرش خیلی خوبه. (لطفا به دوستاتون هم بگید) 
خواهر؟ آجیم حتی تو سراخ شدن لایه اوزون مقصر منو میدونه همه خواهرا هم خوب نیستن نگو خواهر بگو خواهر خ ...

ااااااخ گفتی ,,,داغ دلم تازه شددددد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

شاید ازاینایی که حرف زیاد میزنی و کلا برخلاف همه ای

باورکن خواهر خوبه ولی نه به اندازه ای که تو توذهنت ساختی

ابجی من خوبه تا اونموقعی که به حرفاش گوش بدم و دفاع کنم ازش وگرنه حسوده

دوست خوب  پیدا کن که شبیه خودت باشه

منم اولا مثل تو بودم ولی الان یه دوستایی دارم که همیشه فقط برای مشاوره و درد و دل میان پیش من

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام
خواهر؟ آجیم حتی تو سراخ شدن لایه اوزون مقصر منو میدونه همه خواهرا هم خوب نیستن نگو خواهر بگو خواهر خ ...

نه بنظرم برعکسه خواهر همیشه دلسوز و حامی  برادره ولی برادر نه

همه زندگیم داداشمه ولی بعضی وقتا دلمو میشکنه و پشتمو خالی میکنه

نه بنظرم برعکسه خواهر همیشه دلسوز و حامی  برادره ولی برادر نه همه زندگیم داداشمه ولی بعضی وقتا ...

عزیز دلم من دخترم خودم خواهرم سایمو با تیر میزنه چش دیدنمو نداره صبح زود بیدار شده بود من خودمو زدم به خواب دیدم داره پشت سرم حرف میزنه و خیلی چیزای دیگه 

بنظرم خواهر داشتن با خواهر خوب داشتن کاملا متفاوته

عزیز دلم من دخترم خودم خواهرم سایمو با تیر میزنه چش دیدنمو نداره صبح زود بیدار شده بود من خودمو زدم ...

وااای دختری شماا😂 فک کردم پسری شرمنده آبجی

اره باهات موافقم مخصوصا اینکه خواهرت بزرگتراز خودت باشه دوس داره همه چیز برا اون باشه