2777
2789

دوستان امسال تو دفترچه منابع معرفی کرده (تخصصی)منابعشم با منابع سالای قبل متفاوته بیشتر از کتب درسیه بنظرتون سوالا مثل سوالای سالای قبله یا تغییر کرده ؟فقطم از همون منابعی که معرفی کرده سوال میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منابع بیشترش کتابای راهنمای معلم هست و خود کتب درسی دبیرستان. منم گیج شدم. دفعه قبل که آزمون دادم کتابای درسی دانشگاهم منبع آزمون بود. نمیدونم از کجا باید این کتابا رو تهیه کنیم. 

منابع بیشترش کتابای راهنمای معلم هست و خود کتب درسی دبیرستان. منم گیج شدم. دفعه قبل که آزمون دادم کت ...

دقیقا منم مشکلم همینه میخوام برا هنراموزی یا دبیری شرکت کنم سالای قبل منبع از کتابای ارشد دانشگاه بود ولی امسال تو دفترچه زده کتبای درسی میترسم فقط کتبای درسشو بخونم برم اونجا ببینم سوالا از ارشد اومده

دقیقا منم مشکلم همینه میخوام برا هنراموزی یا دبیری شرکت کنم سالای قبل منبع از کتابای ارشد دانشگاه بو ...

عزیزم منم میخوام واسه هنراموز کامپیوتر ثبت نام کنم نمیدونم منابع رو از کجا پیدا کنم یا کلا جریانش چیه 

کی باید امتحان بدیم و اینا 

میشه لطفاااا راهنمایم کنی 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
عزیزم منم میخوام واسه هنراموز کامپیوتر ثبت نام کنم نمیدونم منابع رو از کجا پیدا کنم یا کلا جریانش چی ...

بسلامتی انشالله که موفق باشی .منابعشو خودمم نمیدونم وقتی تو دفترچه زده کتبای درسی فنی حرفه ای اما گمون نکنم پارسال سالای قبل از منابع ارشد سوال اومده بود امتحانشم ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ .فردا فرداهم وقت داری ثبت نام کنی