2777
2789
میگم گلم زنگ زدم مندل تهران گفت از ۷هفته و ۴ روز میتونی آزمایش رو انجام بدی ولی هر چی روزهات بره بال ...

انشالله میمونه عزیزم فکر بد نکن

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
سلام عزیزم بسلامتی انشالله باید استراحت کنی تا رفع بشه ی چیز دیگه هم اینکه اکثرا تو بارداری پسر همات ...

واقعا  ؟ هماتوم پسر رو هم به جون نیخریم ، من که باورم نیست اصلا برام که پسر یشه ولی دوستمم همینو گفت  منم گفتم اگه این منم که با تمام علائم پسر مثله دفعه پیش یهو تو آنومالی میگن دختر 😁😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پشیمون شدم میگم ولش کن ۱۶۰۰پول چی بدیم وقتی یکی دو هفته بعدش تو ان تی جنسیت قطعی رو میفهمم بعدشم ...

آره خب مجبورم ۸هفته و چند روز برم  ده روز بعدش که بیگه داریم میشیم ۱۰ هفته  ولی قصد کردم سلفری رو برم 

آره خب مجبورم ۸هفته و چند روز برم  ده روز بعدش که بیگه داریم میشیم ۱۰ هفته  ولی قصد کردم س ...

انشالله ک پسره عزیزم انرژی مثبت ب خودت بده توکل بخدا منم موندم چ کنم برم نرم بدجور گیر کردم بخدا حالمم زیاد جالب نیس افسردگیم شدید شده همش در حال گریه کردنم بچمم افسرده کردم طفلی رو 🤕🤕🤕🤕

منم پشیمون شدم میگم ولش کن ۱۶۰۰پول چی بدیم وقتی یکی دو هفته بعدش تو ان تی جنسیت قطعی رو میفهمم بعدشم ...

آره باور کن مندل یه جوری حرف میزد انگاری ۸هفته هم کمه  میگفت ۹و ۱۰هفته و اینا 😆😅😂

آره خب مجبورم ۸هفته و چند روز برم  ده روز بعدش که بیگه داریم میشیم ۱۰ هفته  ولی قصد کردم س ...

سلفری خیلی هزینش بالاست فک کنم ۴ ۵ تومنی باشه نیس؟؟؟

آره باور کن مندل یه جوری حرف میزد انگاری ۸هفته هم کمه  میگفت ۹و ۱۰هفته و اینا 😆😅😂

خب دیگه چ فایده وقتی برسه هفته ۹ و ۱۰ خب میریم ان تی

انشالله ک پسره عزیزم انرژی مثبت ب خودت بده توکل بخدا منم موندم چ کنم برم نرم بدجور گیر کردم بخدا حال ...

آخی چرا گلم ؟ بخاطر جنسیت؟ من مجبورم جیغ و داد نکنم و حرص نخورم و  تکون هم نخورم ! باورت میشه ببین من دیگه چی هستم که نمیتونم استرسم رو بروز بدم  گفت استرس نداشته باش  استراحت کن و......

واقعا  ؟ هماتوم پسر رو هم به جون نیخریم ، من که باورم نیست اصلا برام که پسر یشه ولی دوستمم همین ...

من از استرس ۲۴ ساعته فشارم افتاده و میگم برم زیر پتو بخابم ک بیدار نباشم استرس بکشم

سلفری خیلی هزینش بالاست فک کنم ۴ ۵ تومنی باشه نیس؟؟؟

سلفری ۴۸۰۰ گفت اون آزمایشگاه تو اصفهان که ارزونه هم همینو گفت   من صرفا برا تعیین جنسیت میخوام برم ولی راستی مندل گفت سلفری هم ۲درصد خطا داره اما از آزمایش خون بهتره  

آخی چرا گلم ؟ بخاطر جنسیت؟ من مجبورم جیغ و داد نکنم و حرص نخورم و  تکون هم نخورم ! باورت میشه ب ...

خدا ب دادمون برسه من روزی صدهزار بار خودمو فحش میدم ک بچه میخاستی چیکار الان اگه دختر باشه میخای چیکار کنی سومی رو هم بیاری وای خیلی حالم بده

من از استرس ۲۴ ساعته فشارم افتاده و میگم برم زیر پتو بخابم ک بیدار نباشم استرس بکشم

آخی این چه دنیایی برای ما ساخته شده  ، بخدا از ترس استرس و گناه نکردن  و.... دویدم رفتم تخمک کشی کردم اصلا نمیتونستم تا چندماه بشینم دستشویی کنم ۱۵تا تخمک کشیدن  اونقدر دارو قبلش و بعدش زدم که مردم  بعدم رفتم دوتا پسر کاشتم یکیشم نگرفت 😪نابود شدم  هم از جونم مایه گداشتم هم پولم رفت  

خدا ب دادمون برسه من روزی صدهزار بار خودمو فحش میدم ک بچه میخاستی چیکار الان اگه دختر باشه میخای چیک ...

وای سومی چیه   من که ۴۰سالمه   دیگه پلی کیستیکم بدون پریود شدن اصلا اگه دارو نخورم پریود نمیشم🙄 اصلا اگه لتروزول نخورم فولیکول ندارم  ماهه قبل لتروزول نخوردم رفتم سونو هیچی نبود! 

خدا ب دادمون برسه من روزی صدهزار بار خودمو فحش میدم ک بچه میخاستی چیکار الان اگه دختر باشه میخای چیک ...

من دختر دومم نمیخوام   همین یه دونه دخترم بس بود بخدا شاغل بودم دوباره ۱ساله پیش کارو شروع کردم الان دوباره برا این خونه نشین شدم تو ۴۰سالگی حالا دوباره دختر باشه مایه خنده مردم   مادرشوهرمم تو دلش عروسی میگیره البته گفت پسردار نمیشی خیالت تخت  سق سیاهشو زد با شوهرم دعوا داشت به من برگشت گفت بعدشم جنین کاشتم نگرفت البته بهشون اصلا نگفتم وگرنه دست میگرفتن میخندیدن