گیسو_بآنو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 151 عنوان کارت بانکی آینده ( آبانک ) سود ۳۰ درصد میشه راهنمایی کنید 863 بازدید | 6 پست سلام دوستان من خبرایی در مورد سود ۳۰ درصد بانک آینده رو دیدم و بعد رفتم از طریق برنامه آبانک سپرده قرض الحسنه رو تو بانک آینده به صورت مجازی افتتاح حساب کردم بعد ی سوال داشتم یعنی الان من هر چی پول داخل این سپردم بریزم سود ۳۰ درصد بهم میده ؟؟؟بعد پولم رو تا ۱ سال نباید دست بزنم یعنی ؟اگر اطلاعاتی دارید لطفا راهنماییم کنید 1402/11/12 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باوااان عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 4286 برا منم دیشب پیامش اومد اگرم باشه احتمالا سه ساله است از طرفی میگن آینده زیان انباشته اش زیاد شده نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
گیسو_بآنو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 151 برا منم دیشب پیامش اومد اگرم باشه احتمالا سه ساله است از طرفی میگن آینده زیان انباشته ... اها ممنون پس سه سالش
گیسو_بآنو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 151 معنی قرض الحسنه رو اول سرچ کن😄😄😄 🤦🏻♀️🤣راست میگی حواسم نبود میدونی چطوری میتونم تو بانک آینده افتتاح حساب بکنم اما برای سود کوتاه مدت ؟؟؟قرض الحسنه نباشه مجازیم باشه غیر حضوری
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 41472 🤦🏻♀️🤣راست میگی حواسم نبود میدونی چطوری میتونم تو بانک آینده افتتاح حساب بکنم اما برای سود ... برای کوتاه مدت فکر نکنم مجازی بشهسرچ کردم همه بانک ها انگار ۳۰ درصد رو دارنکوتاه مدتم بتونی باز کنی برای سپرده باید حضوری بریهر بانکی بهت نزدیک هست سرچ کن ببین داره یا نه
گیسو_بآنو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 151 برای کوتاه مدت فکر نکنم مجازی بشه سرچ کردم همه بانک ها انگار ۳۰ درصد رو دارن کوتاه مدتم بتونی باز ... مرسی از توضیحت عزیزم