۲ شب پیش با یک کاربری حرف زدم. گفتم رفتی خارج گف اره راحت شدم از این زندگی. خوشم اونجا. دیشب اومد گفت حس ششمی هست که بدونه من کی میرم خارج. گفتم مگه تو نگفتی رفتم. ؟. آخر پیاممو ریپ نزد. دروغ هنر نیست. عذابه
کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
دقیقا. بعد اون وقت من که پسرم ۲۰ سالمه. به من میگن تو دروغ میگی هعی
پسر 😑🙏🏻نمیدونستم
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
همین ک تو اینقدر فضولی و خاله زنک یعنی جای مارو داری تنگ میکنی
آها اینم بگم یادم رفت. این سایت عمومیه و گزینه مرد و زن داره. دقیقا تو هر تاپیکی یک نفر پیدا میشه که بحث کنه. که من اصلا کاری با اونا ندارم. اگرم میدونی مشکلی تو این سایت دارید و بهتون بد میگذره. دکمه خروج رپ بزنید به نظرم. چون اینطوری عصابتون راحت تر.
کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️