الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیشب خواب دیدم حمله کردن ب شهرمون بعد این زنه هست قبلش ی پسری میاد خونمون از بالای پشت بوممون ک یک راه داره میگه مامان و بابام منو خیلی اذیت میکنن و ... منم راش میدم با داداشم میرن توی کوچه این زنه میاد خیلی قیافش بده بعد تهدید میکنه و اینا تفنگ دستشه راحت همرو میکشه یا سگایی ک داره ب جون مردم میوفته
دیشب خواب دیدم حمله کردن ب شهرمون بعد این زنه هست قبلش ی پسری میاد خونمون از بالای پشت بوممون ک یک ر ...
بعد ی ماشینی اومد ما سوار شدیم و رفتیم از فامیلا ب مادر و پیدرم زنگ میزدم جواب نمیدادن دیواره کنار خونه همسایمون پره ادمایی شده بود ک زخمی بودن بیشترشونم سگ گاز گرفته بود
ما توی یک بیابون رفتیم و زنگ میزدم بابام گوشیش خاموش بود
بعد ی ماشینی اومد ما سوار شدیم و رفتیم از فامیلا ب مادر و پیدرم زنگ میزدم جواب نمیدادن دیواره کنار خ ...
بعد بابام و اینام اومده بودن اون پسره هم بود ب مامانم گفتم پسره جطوری اومد و چی هست و اینا بعد اونا چون بیشتر فامیل بودن ی جا جمع شدن و خوشحال و بی خیال بودن من و مامانم و زن هموم سوار ماشین شدیم زن عموم رانندگی میکرد یهو گم شدیم رفتیم توی ی مکانی بود بعد پره ادم داشتیم از پله میرفتیم بالا ک فراره کنیم یهو همون زنه از روبه رو اومد ی لبخندی زد و ی لحظه احساس کردم سرم داره منگ میشه قشنگ حس کردم ی بچه رو زد با تیر و هر هر میخندیو چند نفرو زد ما هم تونستیم فرار کنیم