2777
2789

توی هر خوابم ی زنه مشترک هست ک اتفاقای رغم میزنه و خیلی ترسناکه 

حسابی ازش میترسم

یعنی چیع

میخاین چند تا از خوابامو بگم 

الان از خواب پاشدم حسابی ترسیدم امیدوارم هیچکدومش حقیقت نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو.خواباتو

دیشب خواب دیدم حمله کردن ب شهرمون بعد این زنه هست قبلش ی پسری میاد خونمون از بالای پشت بوممون ک یک راه داره میگه مامان و بابام منو خیلی اذیت میکنن و ... منم راش میدم با داداشم میرن توی کوچه این زنه میاد خیلی قیافش بده بعد تهدید میکنه و اینا تفنگ دستشه راحت همرو میکشه یا سگایی ک داره ب جون مردم میوفته 

خانوادمم نبودن

دیشب خواب دیدم حمله کردن ب شهرمون بعد این زنه هست قبلش ی پسری میاد خونمون از بالای پشت بوممون ک یک ر ...

بعد ی ماشینی اومد ما سوار شدیم و رفتیم از فامیلا ب مادر و پیدرم زنگ میزدم جواب نمیدادن دیواره کنار خونه همسایمون پره ادمایی شده بود ک زخمی بودن بیشترشونم سگ گاز گرفته بود 

ما توی یک بیابون رفتیم و زنگ میزدم بابام گوشیش خاموش بود 

بعد ی ماشینی اومد ما سوار شدیم و رفتیم از فامیلا ب مادر و پیدرم زنگ میزدم جواب نمیدادن دیواره کنار خ ...

بعد بابام و اینام اومده بودن اون پسره هم بود ب مامانم گفتم پسره جطوری اومد و چی هست و اینا بعد اونا چون بیشتر فامیل بودن ی جا جمع شدن و خوشحال و بی خیال بودن من و مامانم و زن هموم سوار ماشین شدیم زن عموم رانندگی میکرد یهو گم شدیم رفتیم توی ی مکانی بود بعد پره ادم داشتیم از پله میرفتیم بالا ک فراره کنیم یهو همون زنه از روبه رو اومد ی لبخندی زد و ی لحظه احساس کردم سرم داره منگ میشه قشنگ حس کردم ی بچه رو زد با تیر و هر هر میخندیو چند نفرو زد ما هم تونستیم فرار کنیم