2777
2789
عنوان

یه زن با سیاست بگه چیکار کنم

193 بازدید | 16 پست

شوهرم واسم خیلی کم میزاره هیچ مناسبتی یه تبریکم نمیگه واسه تولدم هیچی نخرید خیلی کفری شدم از دستش هزچی از دهنم در اومد بهش گفتم ولی اون کم نمیاره که ،واسه خونه هیچی نمیخره بجز خوراکی اونم با منت حتی یه کمد یا کشو نداریم لباسامونو بزاریم توش منم واسه اینکه یکم مرتب باشه رفتم شلف دیواری خریدم گذاشتم تو اتاقش که وسایلاشو بچینه توش بعد اومد دید کلی خوشحال شدو ازم تشکر کرد ولی بعدش تولدم بود که دیدم هیچی بهم نداد منم رفتم شلفو برداشتم ولی هنوز نیومده ببینه به نظرتون کارم درست بود؟ مثلا میخوام ادب شه و بفهمه بی ارزش کردنه طرف چه حالیه

کارتون اشتباهه این کار بچه گانه هس

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم

الان دیره خیلی دیر باید موفق انتخاب همسر بیشتر از خود طرف به خانوادش توجه کنی

اون الگوی خانوادشو ادامه میده تو نمیتونی کسی که ۳۰_۴۰ سال یه عادتایی داره ۲_۳ ساله ترکش بدی

قشنگم ناراحتیتو باهاش درمیون بزار با توهین نه عین دوتا انسان عاقل و بالغ بحرفین ببین اشکالاتشو قبول میکنه؟

اگه نشد کاملا بیخیال شو کم کم روش کار بکن یهو میبینی حتی نسبت به ماه گذشته خیلی فرق کرده

بقولی نامحسوس کار کن با کارایی که براش مهمه و... روش اثر بزار

عزیزدلم الان دیره خیلی دیر باید موفق انتخاب همسر بیشتر از خود طرف به خانوادش توجه کنی اون الگوی خا ...

دقیقا همینم هست اون کلا یا نگاه به حرفا مادرش میکنه یا از اون تقلید میکنه چون مادرش زن خسیس و چشم تنگیه و همش دخالت میکنه که اینو نخرید و اونو نخریدو اصراف نکنید در حالی که پسرش کلا از مادرشم خسیس تره و هیچی برای خونه نمیخره ،ادم نمیدونه با این عوضی ها چه جوری برخورد کنه