2777
2789

اونت.چیکو .بی بی لند 

کدوم واسه بچه ای که تازه دنیا میاد و نمیدونم شیرخشکی قراره بشه یا فقط شیر خودم یا شیر خشک و شیر مادر باهم میخوره بهتره ؟

از نظر مالی دستم بسته است تقریبا و مامانم همچین هزینه ای نمیکنه .اگه واقعا ارزش داره خودم بخرم مارک اونت براش 

کارم برا بی بی لند راه نمی افته؟

خواهرانه راهنماییم کنین 

ممنون

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
من بی بی لند گرفته بودم ، چرا نشه 

خوب بود براتون 

سرش را میشه عوض کرد؟

شما پیرکس را گرفتین یا پلاستیکی؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوب بود ، من پیرکس گرفتم ، نمیدونم سرشو عوض نکردم چون دو تا بود

کلا بچتون شیر خشک میخورد یا نه؟اخه میگن هر ماه باید عوض بشه ؟

پیرکس از دستش نمی افتاد که بشکنه؟سوراخش بزرگ نبود که اولاش نتونه شیر بخوره ؟

کلا بچتون شیر خشک میخورد یا نه؟اخه میگن هر ماه باید عوض بشه ؟ پیرکس از دستش نمی افتاد که بشکنه؟سورا ...

کلا شیرخشکی بود نه اولش کوچیک بود راحت بود بزرگ تر که شد خودم یکم گشادش کردم ، چرا دو بار افتاد شکست البته از دست خودم   من عوض نکردم هر ماه همون دوباری که شکست گرفتم ولی پلاستیکی برا شیر اصلا خوب نیس بو میگیره 

اره خوب بود ، من پیرکس گرفتم ، نمیدونم سرشو عوض نکردم چون دو تا بود

منم سختمه پول بدم واسه اونت اگه کارم با همون بی بی لند راه بیفته مامانم بگم بخرن برام 

کلا شیرخشکی بود نه اولش کوچیک بود راحت بود بزرگ تر که شد خودم یکم گشادش کردم ، چرا دو بار افتاد شکست ...

چقدر خوب چند میل خریدین یادتون هست؟

تو نت هی میخوندم میشکنه و برا بچه خطرناکه 

ترسیدم 

من بیبی لند داشتم هنوزم دارم ولی پلاستیکی شیشه ای از دستم افتاد شکست دیگه پلاستیکی خریدم 

راضی هستین ؟قیمتش چنده؟

من بیبی لند داشتم هنوزم دارم ولی پلاستیکی شیشه ای از دستم افتاد شکست دیگه پلاستیکی خریدم 

پلاستیکی بو نمیگیره؟من هر چی سرچ کردم نوشته بود پیرکس بگیرین .

یه سری هم نوشته بودن پیرکس خطرناکه 

دو به شک شدم 

پلاستیکی بو نمیگیره؟من هر چی سرچ کردم نوشته بود پیرکس بگیرین . یه سری هم نوشته بودن پیرکس خطرناکه&n ...

چرا زود بو میگیره بدونه پیرکس بخر بدونه پلاستیکی اشتباه نوشتم بالا قیمتش 100و خورده ای 00هاش نخورده😂

یا خدا یک و خورده ای که همون اونت میشه 🤣🤣🤣🤣

خوبه پس الان هم نزدیک ۳۰۰ نباید بیشتر باشه

برا اولاش شیشع ای میگیرم 

اگه دیدن سخته کنارش یه پلاستیکی هم میگیرم

راستی پلاستیکش صد و خورده ای بود یا شیشه ایش؟