2777
2789

یا بارداری یا کیست داری یا عفونت

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداکنه گزینه اولی باشه🥺

انشالله که بارداری 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

انشالله که بارداری 

دعا کن برام انشاالله ،ولی روز چهاردهم رفتم ببینم فولیکول دارم یا نه میگفت نداری آخرشم نوشته تیتربتا چک شود،،ولی از بقیه پرسیدم میگن اون دکتر سونوگرافی دقیق نیست

آره عزیزم یکسال بیشتر ،مشکلت چیه؟

شوهرم مشکل داشت.ولی رفتیم دکتر خوب شد مورفولوژیش هم ۵ درصده ولی دکتر گفت باهمینم میشه بچه دارشد

خودمم مشکل خاصی ندارم

لتروزول خوردم وآمپول زدم 

فردا موعدم بود که از الان لکه میبینم میدونم پریود شدم چون هردفعه همینجور پریود میشم

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
دعا کن برام انشاالله ،ولی روز چهاردهم رفتم ببینم فولیکول دارم یا نه میگفت نداری آخرشم نوشته تیتربتا ...

ربطی نداره من درمانگاه ناباروری میرم برای درمان ناباروریم اونجا یه خانمه بود می‌گفت بارداری اولش با دارو با فولیکول ۱۲باردار شده بود هرچی خدا بخواد همون میشه

شوهرم مشکل داشت.ولی رفتیم دکتر خوب شد مورفولوژیش هم ۵ درصده ولی دکتر گفت باهمینم میشه بچه دارشد خود ...

آخ امان از انتظار خیلی بده خودم نزدیک دوساله اقدامم و هر دفعه چش انتظار ولی چندماهی میشه بیخیال همه چیز شدم انشالله نتیجه بگیری ،صبور باش😘

ربطی نداره من درمانگاه ناباروری میرم برای درمان ناباروریم اونجا یه خانمه بود می‌گفت بارداری اولش با ...

جدی من ماه پیش فولیکولم ۱۵ بود بتظرتون الان زوده برم آزمایش ؟

جدی من ماه پیش فولیکولم ۱۵ بود بتظرتون الان زوده برم آزمایش ؟

عزیزم همه چیز دست خداست ولی بهتره چند روز که از موعدت رد شد بعد بری آزمایش بدی

آخ امان از انتظار خیلی بده خودم نزدیک دوساله اقدامم و هر دفعه چش انتظار ولی چندماهی میشه بیخیال همه ...

خیلی سخته هردفعه ناامیدی.😭

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏