الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جدی .........دیگه چیا پیشنهاد میدی گلم ........ همسرمم میگه یا لباس بچه یا لباس زیر .......
من یه مدت وسیله آرایشی از یه مغازه میاوردم و واسش میفروختم، راضی بودم،وقتی خیلی باهاش آشنا شدم گفتم ادکلنات را بهم بده که قسطی بفروشم...اینجوری خیلی فروش رفت و هم من راضی بودم هم مغازه داره هم مشتری،چون هیج جا نمیتونست عطر و ادکلن قسطی بخره، البته آشنا بودن که قسطی میدادم
افتاد تو دوران کرونا و رفت و آمدم سخت شد و بعدشم دیگه هر روز یه شرایط جدید پیش اومد و ادامه ندادم.اگه یروز بخوام بازم جنس بیارم و بفروشم همون کار را میکنم چون به وسایل آرایشی علاقه زیادی هم دارم
حرفت درسته گلم ...... مشکل من اینه زود جا میزنم بخاطر همین انقدر تحقیق میکنم تا خیلی قوی ادامه بدم ...
تحقیق عالیه ولی تو از بزرگترین پیجا و آنلاین شاپ ها و مغازه ها هم بپرسی میگن اوایل شاید هیچی مشتری نداشتیم و این صبر و پشتکار فرق بین یه آدم موفق و ناموفقه