2777
2789

سقطی که بعداون نحسی گرفت منو دوتا از عزیزترینام تا روز چهلم سقطم فوت شدن من خواستم آینده یکی رو فقط به گند نکشم 

به هر دری زدم نگه ش دارم 

ولی آینده میخواست 

عشق میخواست بازی میخواست بچگی و حوصله میخواست من ندارم 

با دلار ۶۰تومنی توان زندگی کردن براش سخت میشد 

شیرخشکی سهمیه ای 

من نیاوردمت به دنیا 

تا بعدا نگی گوه خوردی وقتی نداشتی پس انداختی 

میدونم فرصت زندگی رو ازت گرفتم 

گناه بزرگیه 

ولی نمیخواستم غم بببنی گرونی ببینی زجر ببینی بی پولی ببینی 

درد نیومدنت یه درد بود 

دیدن هر لحظه حسرت و سختی و حسرت داشت چیزی که میخواستی هزار درد 

هر چند داغ بغل کردنت بوسیدنت نفس کشیدنت موند روی قلبم تا ابد 

فرزند خدا خواسته من 🥲

بعد از دست دادنت دلم نمیاد بگم ناخواسته 

حتی دلم نمیاد اسمی انتخاب کنم برات چرا که من لیاقت مادری نداشتم برات 

۱۴۰۲/۱۱/۱۲

عزیزم ناراحت نباش حتما صلاحش این بوده 

خانم ها و آقایان باید حواسشون باشه باردار نشند وقتی نمی خوان 

اگه شدند هم باید بپذیرند مسئولیتش 

البته اگه بازم بتونند و پولش داشته باشند 

به نظرم اگه شرایطش نداشتی لطف بزرگی در حقش کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا یهو کسی کشتند بهتر از اینه زره زره تو خانواده و جامعه بمیره 

من مادر بزرگم وضعیت مالی نداشت بچشم  چهارمی پسر بود ناشکری نمی کنیم ولی بی دست و پا بودن پولم نداشتند الان داییم تو خونه نشسته می گه نداشتید چرا مند آوردید تو اسنپ کار می کنه دانشگاهم رفته ولی بیکاره

عزیزم ناراحت نباش حتما صلاحش این بوده  خانم ها و آقایان باید حواسشون باشه باردار نشند وقتی نمی ...

شما اگر زندگیت پر از مشکل باشه من حق دارم لطف بزرگی کنم و شما رو بکشم؟! چرا فکر کردین چون صرفا طرف مسئولیت مادری گردنشه حق تعیین زندگی بچش و هم داره؟! شاید اصلا بچش دلش میخواست تو گدایی بزرگ بشه؟! چرا فکر میکنید چون هنوز بچه کاملی نیست انسان نیست؟! چرا از خودتون فتوا صدار میکنید؟! میدونید همین تایید کار و فردای روز قیامت باید جواب بدید؟!

شما اگر زندگیت پر از مشکل باشه من حق دارم لطف بزرگی کنم و شما رو بکشم؟! چرا فکر کردین چون صرفا طرف م ...

چرا باید عذاب وجدان به کسی بدم ؟

وقتی تو شرایط هم نیستیم نباید قضاوت و نهی کنیم خدا  کسی تو این شرایط نزاره 

کسی که نداره خودش بخوره چرا یکی بیاره تو بدبختی 

وقتی پول تحصیلش نداره وقتی پول نداره بفرسته کلاس تا کنکور قبول شه وقتی نداره جهیزیه بخره چرا کسی بدبخت کنه ؟

درسته روزی با خدا ولی خدا به انسانم عقل داده 

سقط کارما داره ولی گاهی وقتا مادر بین اینکه خودش گناه کنه تا بچش بدبختی نکشه باید یکی انتخاب کنه 

کسی از دل خوشی تصمیم نمی گیره 

چون نسبت به شرایط خودت نگاه نکن خیلیا وقتا نمی تونند به دلایل متواد یکیش فقر وگرنه کسی دوست نداره بچش بکشه

چرا باید عذاب وجدان به کسی بدم ؟ وقتی تو شرایط هم نیستیم نباید قضاوت و نهی کنیم خدا  کسی تو ای ...

همه چی که مشکل مالی نیست من نمیتونم از نظر روحی ساپورتش کنم 

همه چی که مشکل مالی نیست من نمیتونم از نظر روحی ساپورتش کنم 

من خودم الان باردارم همسرم بچه نمی خواست یک هفته بحث داشتیم من بهش گفتم من می خوام بعد بهم گفت روی من حساب نکن الان من دارم تنهایی بار این بچه رو دوش می کشم الان باهام کاری نداره خودم می رم چکاپ یا هر چیزی 

بهم گفت مسئولیتش تا آخر با خودت 

شرایط روحیم خوبه 

نگهش داشتم پشیمونم نیستم ولی وضعیت مالیمون اوکیه اگه پول نداشتیم نگهش نمی داشتم منم شادم و خودم بچه دوست داشتم 

شرایطش نبود وگرنه هیچ مادری بد فرزند رونمیخواد

اتفاقا تو با فرهنگترین و با شعور ترین و مهربون ترین مادری هستی ک شناختم.

همبنکه ب دنیاش نبوردی ک تو این دنیای کثیف زجر بکشه ینی چقدر دوسش داشتی

نعمت خدا گاهی پول نیست

کاش این کارو نمی کردی

کاش انقدر خدارو اندازه ی بشر دوپا ضعیف نبینیم به خدا روزی و ایجاد یه شرایط خوب کوچکترین چیزه واسه خدا . 

خالق روزی میده نه ما خالق اوضاعمونو میبینه و نعمت بچه  میده اگه از پسش بر نیایم نمیده تعارفم نداره.

شاید اون بچه خودش برکت حال خوب روحی و مالیت میشد.

استغفار کن و هر چه زودتر کفر گفتنو بذار کنار شایدتوی این زمونه سخت بگذره ولی هر کسی فرصت یکبار زندگی رو داره خدا رو کوچیکه نبین استغفار کن و فکرتو تغییر بده هر چیزی راه حلی داره

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃