خسته ترینم .... از زندگی خسته ام 😔 از شوهرم ناراضیم خیلی بی احساس اصلا بلد نیست عشق بورزه پنج سال زنشم دریغ از محبت یه خانمم مونده تو دلم ... حالم از زندگی کنارش خرابه و هر روز خراب تر میشه .... چیکار کنم نمیتونمم جدا شم 😔 کجا برم با یه بچه خدایا کمکم کن ... خیلیم بهش گفتم خیلی اما اصلا نمیفهمه دو روز خوبه باز همون آشو همون کاسه 😔 منم زنم محبت میخام واقعا دلم میخاد یکی باشه منو بفهمه بهم محبت کنه دوست داشتنشو جار بزنه برام ن اینکه بگه تو عمل دوست دارم حالا خوبه زندگی درست و حسابی هم برام نساحته نه خونه نه ماشین نه کار خوب هعی من تو ازدواجم عجله کردم کاش برگردم به گذشته و انتخابش نکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما هم به مدت بیخیال شو اهمیت نده به خودت برس ، شاید تأثیر داشت هیچوقت نگو اهمیت بده ا ...
خیلی وقته بیخیالش سدم اما انگار ن انگار واقعا هم نمیگم بهش اما تو دلم میشکنم از شهریور ک پیام های بد دیدم تو گوشیش واقعا برام مثل سابق نیست اما مجبورم به زندگی کردن کنارش