2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید🥲🥲🥲😭

133 بازدید | 19 پست

بچه ها من مادرم خیلی بذجور بهم فحش میده اصلا از این وضعیت خسته شدم حرفای ناجور و زشت خیلی دلم میخاد خودمو بکشم و واقعا نفس بکشم دوست دارم واقعا راحت بشم چیکار کنم🥲🥲🥲 هیشکیو ندارم ک بهش بگم قلبم داره میترکه از درد 

وای مامانه منم خداروشکر چندماه دیگه عروسیمه

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت 😭

مجردی چندسالته اگه دوس داری جواب بده نخواستی نمیخواد بگی

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

اره 19

🥲😭 نابود شدم حس میکنم قیافه ام داره مثل پیرزن میشه 

می‌ره خونه مادرش خوش گذرونی با خواهرش هر روزززز 

این شده عادتش میاد خونه دعوا با من خود درگیره اصلا 

سلام عزیزم من نمیدونم دلیل بد دهنی مادرت چیه ولی وقتی شروع کرد به بد دهنی اگر شرایطش و داشتی از خونه برو بیرون بگرد،  پیشش نباش اگر شرایطش نبود آهنگ شاد و هنذفری بزار صداشو نشنوی  اصلا فکر مرگ. واین چیزا نباش تو خیلی با ارزشی برای هیچ ادمی ارزش خودتو و زندگیتو زیر سوال نبر

مثلا فکر کن اون روز عروسی اقواممون بود میگه رنگ بزنم تبریک بگم شب اول عروسیش گفتم مگه زمان قدیمه زشته 

میگه تو خودت ک دختر نیستی هیچی نداری چیکار داری مگه همه مثل توعن😐😐😐😐😐

فقط دلم میخاد راحت بشم قلبم داره میترکه آخه تا کی

رفیق من ی بار خودکشی کرد باز برگشت ب زندگیش میگفت بدترین دوران زندگیمو سپری کردم به غلط کردن افتاده بود الان یه پیج داره با کلی فالوور ک پستای انگیزشی میزاره دیدش نسبت ب زندگی عوض شده حرفای قشنگ میزنه مهربون شده ب همه خوبی میکنه انرژیش زیاد شده خلاصه میگم صدو هشتاد درجه فرق کرده منم ازش کلی چیزا یاد گرفتم یکیش این ک دارم کتاب میخونم و افکارمو سعی میکنم ک تغییر بدم باور کن تهش هیچی نی 

مثلا فکر کن اون روز عروسی اقواممون بود میگه رنگ بزنم تبریک بگم شب اول عروسیش گفتم مگه زمان قدیمه زشت ...

مامانه منم اینجوریه ها

سلام عزیزم من نمیدونم دلیل بد دهنی مادرت چیه ولی وقتی شروع کرد به بد دهنی اگر شرایطش و داشتی از خونه ...

آخه تا کی ن نمیتونم تنها بیرون برم ولی من هدفون میزارم بازم اون کار خودشو می‌کنه و فحش خیلی زشت میده قلبم درد می‌کنه از این حرفا من خیلی تنهام🥲 اصلا هرچی هم میگم بهم حرف بد نزن برتر بلد تر میگه روانیه انگار

اره 19 🥲😭 نابود شدم حس میکنم قیافه ام داره مثل پیرزن میشه  می‌ره خونه مادرش خوش گذرونی با خ ...

اهمیت نده

رفیق من ی بار خودکشی کرد باز برگشت ب زندگیش میگفت بدترین دوران زندگیمو سپری کردم به غلط کردن افتاده ...

من خودم تنها ک باشم همه ی این ویژگی هارو دارم و حالم خوبه 

ولی مامانم هردقیقه توی خونه ذره ذره نابودم می‌کنه طاقت هیچ ندارم دیگه آخه من چیکار کنم 🥲