بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم من نمیدونم دلیل بد دهنی مادرت چیه ولی وقتی شروع کرد به بد دهنی اگر شرایطش و داشتی از خونه برو بیرون بگرد، پیشش نباش اگر شرایطش نبود آهنگ شاد و هنذفری بزار صداشو نشنوی اصلا فکر مرگ. واین چیزا نباش تو خیلی با ارزشی برای هیچ ادمی ارزش خودتو و زندگیتو زیر سوال نبر
رفیق من ی بار خودکشی کرد باز برگشت ب زندگیش میگفت بدترین دوران زندگیمو سپری کردم به غلط کردن افتاده بود الان یه پیج داره با کلی فالوور ک پستای انگیزشی میزاره دیدش نسبت ب زندگی عوض شده حرفای قشنگ میزنه مهربون شده ب همه خوبی میکنه انرژیش زیاد شده خلاصه میگم صدو هشتاد درجه فرق کرده منم ازش کلی چیزا یاد گرفتم یکیش این ک دارم کتاب میخونم و افکارمو سعی میکنم ک تغییر بدم باور کن تهش هیچی نی
سلام عزیزم من نمیدونم دلیل بد دهنی مادرت چیه ولی وقتی شروع کرد به بد دهنی اگر شرایطش و داشتی از خونه ...
آخه تا کی ن نمیتونم تنها بیرون برم ولی من هدفون میزارم بازم اون کار خودشو میکنه و فحش خیلی زشت میده قلبم درد میکنه از این حرفا من خیلی تنهام🥲 اصلا هرچی هم میگم بهم حرف بد نزن برتر بلد تر میگه روانیه انگار