2777
2789

وای استارتر معذرت خواهی میکنم رفتم تو اطلاعاتت اومدم بزنم تبادل نظر رفت رو قسمت دوستی ببخش

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویژگی از خودم که خیلی دوست دارم اینه که در بدترین شرایط دست نمیکشم نمیتونم که بکشم اون همه هدف و برنامه دارمو هرگز به کم قانع نیستم یه طوری که الان لیست اهدافمو بنویسم واستون احتمالا منو دیوونه بدونید😐😂

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.

والا فقط باید بگم موش ! یا سوسک ! که از جات پاشی!🤷☺️ 

و الا اینجوری که تو توی ۱۷ سالگی نا امیدی هیچی نمی‌تونه برات کاری کنه!

آخه چه خبره ؟!☺️ هنوز ۱۷ سالته  ☺️ کلی وقت داری!☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
والا فقط باید بگم موش ! یا سوسک ! که از جات پاشی!🤷☺️  و الا اینجوری که تو توی ۱۷ سالگی نا امی ...

بزار بت خلاصه بگم : خانواده ای دارم که تو زندگیم فقط کارتمو پر کردن هیچوقت نتونستم باهاشون از مشکلاتم بگم چون اعصاب شنیدن حرفامو ندارن و سرم داد میزنن و من با همین سن کم خودم تنهایی تا الان از پس خودم بر اومدم و واقعا خستممم

۱- سعی کن از مسیر لذت ببری. 

تو زندگی هر قله رو که فتح کنی بعدش برات بی ارزش و کم اهمیت میشه چیزی که واقعا تو زندگی لذت بخشه تلاش برای رسیدن به هدف نه خود هدف. زندگیت رو محدود ب یکی دو هدف خاص نکن تا دچار حس پوچی نشی.

۲- قدر اطرافیانت رو بدون مخصوصا بستگان درجه یک اینا همیشه نیستن، هواشونو داشته باش تو فقط برای خودت نیستی باید برای دلخوشی اینا هم تلاش کنی و زندگی کنی. اینم بدون دو دسته آدم بی منت برات وقت می‌زارن پدر و مادر و معلم ها.