2777
2789
عنوان

سفت شدن ناگهانی بدن نوزاد

3459 بازدید | 29 پست

سلام دوستان پسرم دوماهشه و یدفعه دستاشو جمع میکنه و بدنش سفت میکنه و صورتش قرمز میشه و به خودش فشار میاره هر وقت اینجوری شده بغلش کردم یا اگه بغلم اینجوری شه یکم بالاتر ببرمش خوب میشه گریه نمیکنه بعدش اما یکم بی حال میشه اما نه بی حال که متوجه دروش نشه بهش شیر میدم خوب میخوره

دوبار توی یکماهگیش اینجوری الان اما الان دو روزه که اینجوری شده 

خیلی میترسم خدایی نکرده تشنج باشه کسی تجربشو داشته؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر پسر من می‌گفت اگر با جابه جایی یا دست زدن بهش به حالت طبیعی برگشت تشنج نیست . البته پسر من لرزش ...

اره به محض اینکه اینجوری شه بلندش کنم یا اگه بغلم اینجوری شه یکم بالاتر ببرمش و باهاش حرف بزنم برمیگرده به حالت قبلش 

اما خیلی نگرانم چرا اینجوری میشه

عزیزم نگران نباش احتمال زیاد به خاطر کولیکه،پسر منم همینطوره ،از ۲۰ روزگیش شروع شد مخصوصا صبحا خیلی بود ولی الان خیلی کم شده،هم پیش متخصص بردم هم تو بهداشت گفتن کولیکه

عزیزم نگران نباش احتمال زیاد به خاطر کولیکه،پسر منم همینطوره ،از ۲۰ روزگیش شروع شد مخصوصا صبحا خیلی ...

خدا کنه چیز مهمی نباشه الان که می‌خواست بخوابه تو بغلم داشت خواب میرفت یهو اینجوری شد بیدار شد اما وقتی خوب شد دوباره خوابید معمولا وقتی اینجوری میشه گریه نمیکنه بعد عادی رفتار میکنه اما خودم خیلی ترسیدم نگرانم خدایی نکرده تشنج باشه دستام میلرزن به شدت ترسیدم که بخوابم دوباره اینجوری شه آخه امروز دوبار اینجوری شد

خدا کنه چیز مهمی نباشه الان که می‌خواست بخوابه تو بغلم داشت خواب میرفت یهو اینجوری شد بیدار شد اما و ...

عزیزم اصلا نگران نباش مطمئن باش هیچی نیست،زود خوب میشه،هم دلش درد می‌کنه هم زور میزنه مدفوع کنه

عزیزم اصلا نگران نباش مطمئن باش هیچی نیست،زود خوب میشه،هم دلش درد می‌کنه هم زور میزنه مدفوع کنه

پسر من همش انگار شیر میخاد بیاد بالا همش در حال قورت دادنه مال کولیکه؟ انگار شیر برمیگرده توی مریش وقورتش میده.پسر شماهم اینجوری میشه؟