لطفا نظر واقعيتون رو بگين من ميخوام براي هرچيزي اماده باشم،دوستيم ولي خانواده ها در جريانن و حدود سه سال هست باهميم ،خوب بوده تو رابطمون هوامو داشته دوسم داشته و ثابت كرده،ولي ميدونم چندسال قبل يه عشق عجيب و غريب رو تجربه كرده و بي نهايت اون دخترو دوس داشته و همه كار براش كرده كه بهش برسه انقدر دوسش داشته كه براش مينوشته شنيدم اون سرشهرم بوده ميذونسته دختره جايي هست كه ميتونسته ببينتش خودشو ميرسونده كه ببينتش حتي از دور....خودتون نهايت عشقي كه يه ادم ميتونه داشته باشه رو تصور كنين...خلاصه نميشه كه بشه و اون خانم ازدواج ميكنه و نميدونم بچه هم داره يانه...چندوقت قبل فهميدم شماره ي اون خانمو داره وهميشه داشته و حتي گوشيشو عوض كرده باز سيو كرده و پروفايلاشو ميديده دختره زيبايي هم هست...ولي هيچوقت مزاحمتي براش نداشته،حالا متوجه شدم اون خانم جدا شده مطمئنم هنوز نامزدم نميدونه...بنظرتون ممكنه بره سمتش؟
اگه قراره با اینچیزا بره همون بهتر که بره ..........فکر خودتو مشغول نکن
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.