2777
2789
عنوان

هشدار خیلی جدی .اگه گوشی کارکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 26 پست

سلام خوب هستین

عزیزم شرمنده مزاحم میشم

مامانم شیمی درمانی میشه ،مدام از سوزش و خارش گلو شکایت داره 

آب نمک و آب و جوش شیرین قرقره کرده اما فایده نداره ،انقد سوزش زیاده ک همش سرفه میکنه .شما تجربه ای ندارین کمکم کنید 

سلام خوب هستین عزیزم شرمنده مزاحم میشم مامانم شیمی درمانی میشه ،مدام از سوزش و خارش گلو شکایت داره ...

سلام عزیزم 

امیدوارم به زودی مادرتون بهبود پیدا کنن

این سوزش میتونه ناشی از بخارات داروها باشه

داروها از طریق خون تزریق میشن اما توی معده جمع میشن و اونجا بخار تولید میکنن

حتما مسواک بزنن و مسواک رو آرووم روی زبونشون بکشن.یکسری دهان شویه هستن مخصوص افرادی که شیمی میشن اونو حتما قرقره کنن

دو روز اول یک سطل کنارشون باشه که آب دهانشونو توی اون تخلیه کنن و البته این ضایعات بسیار سمی هستن

افراد سالم نباید دستشون به آب دهان مریض بخوره چون بشدت خطرناکه

مخصوصا برای بچه ها و افراد مسن که تا ۲ روز اول حتی برای سرویس دستشویی هم مراقبت کنین و بعد از اجابت مزاج بیمارتون حتما دو بار سیفون رو بکشید

برای رفع اون خارش و خشکی ،چای ولرم کمی شیرین شده میتونه به نرم شدن و تغیر مزه گلوشون کمک کنه.اگه خیلی ادامه دار بود حتما با پزشکشون یا بیمارستانی که دارو تزریق میکنن مطرح کنید

مخصوصا

اگه بتونین چغندر پیدا کنین

با آب بپزید و اون آب چغندر رو گرم گرم مزه مزه کنن

بسیار میوه مفیدی برای افراد شیمی هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  امیدوارم به زودی مادرتون بهبود پیدا کنن این سوزش میتونه ناشی از بخارات داروها باش ...

سلام ممنون بابت توضیحاتتون

من نمیدونستم انقد خطرناکه ترشحات بدنش

من بچه م کوچیکه و بشدت کنجکاو

مامانمم شهر خودشون دکتر خوب ندارن اومده خونه من

خونه منم ی خواب و سرویس و حمام جفت هم هست ،پسرمم ک بسیار کنجکاو،میگید چیکار کنم؟چغندر کدوماست؟همون لبو؟لبو خیلی بهش میدم بخارپز شده،آب لبو هم خوبه؟

[QUOTE=327687800]سلام ممنون بابت توضیحاتتون من نمیدونستم انقد خطرناکه ترشحات بدنش من بچه م کوچیکه و بشدت کنجکاو ما ...[/QUOTE

سلام عزیزم خواهش می‌کنم کاری نکردم بله متاسفانه هم ترشحات دهان و بینی اما ادرار و مدفوعشون بسیار مضر هست حتما تا ۲ روز بعد از تزریق هر بار که دستشویی میرن حتما حتما دوبار سیفون بکشید

آره چغندر همون هست که شبیه شلغم هست ولی سرخ سرخ هست و میپزیمش.جتما خاموش تهیه کنین و خودتون بپزید.از بیرون پخته شوشو نخرید که از نظر بهداشتی بسیار بد هست

[QUOTE=327687800]سلام ممنون بابت توضیحاتتون من نمیدونستم انقد خطرناکه ترشحات بدنش من بچه م کوچیکه و ...

براش خریدم بخار پز میدادم ،حالا آبش رو هم میدم خیلی ممنون

خیلی سوزش گلو دارن ،دکترش هم تا دوشنبه نیست نمیدونم باید چیکار کنم ،اصلا نمیتونه بخوابه یا حتی حرف بزنه از بس میسوزه گلوش

جانم عزیزم بپرس

ممنونم

یک فیلمی دیدم دست و پا شکسته

کلا این مدلی بود که

یک پدر و پسر داشتن با هلی شات بازی میکردن

هلی شان وسط جاده میفته

بچه میره بیارش ماشین میزنتش

سرنشینانش زوج بودن

از طریق دوربین هلی شات پدره پیداشون میکته

اسم فیلمشو میخوام

ممنونم یک فیلمی دیدم دست و پا شکسته کلا این مدلی بود که یک پدر و پسر داشتن با هلی شات بازی میکردن ...

فک کنم فیلم من سم هستم باشه 

I am sam 

گوگل سرچ کن ببین خودشه ؟

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد