2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم طبع من چیه؟

165 بازدید | 19 پست

چجوری مزاجمو تشخیص بدم که چه نوع مزاجیه؟؟کسی بلده تشخیص بده؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

باید تو سایت ها آزمون بدی،

آزمون تعیین طبع

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه! من به خدا توکل میکنم ، خدا هم هیچ وقت ناامیدم نمیکنه ، می‌دونم.... آرامش توی زندگی توی بی فکریه! فکر نکنیم هی چی میشه و چی نمیشه!...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا اینکه بری پیش پزشک گیاهی طبعت رو تشخیص بده 

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه! من به خدا توکل میکنم ، خدا هم هیچ وقت ناامیدم نمیکنه ، می‌دونم.... آرامش توی زندگی توی بی فکریه! فکر نکنیم هی چی میشه و چی نمیشه!...

چاقی یا لاغر، گرمایی یا سرمایی، تند مزاجی یا خونسرد

لاغرم ولی بشدت مستعد چاقیم رعایت میکنم که چاق نشم 

گرماییم 

تقریبا آدم تند و حساسیم

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
شما بلدین؟ من کلا لاغرم و سخت چاق میشم. یکم سرماییم. معمولا خونسردم. بهم گفتن مزاجت سوداییه یعنی سر ...

تقریبی، میخوام بگم وگرنا خیلی از ایتما باید بررسی بشه، من از بس نشستم پای حرفای پزشک طب سنتی یه چیزایی یاد گرفتم کلی میشه گفت

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
شما بلدین؟ من کلا لاغرم و سخت چاق میشم. یکم سرماییم. معمولا خونسردم. بهم گفتن مزاجت سوداییه یعنی سر ...

آره درسته،من با دوتای اول حدس زدم سردو خشکید ک دیدم بله خودتونم اشاره کردین

[QUOTE=326644614]دماغم بزرگه موهام پرپشت و سیاهه[/QUOاحتمالا گرم و تر هستین،تندمزاجی به خاطر گرمیه و دماغ بزرگ و اینکه استعدادچاقی دارین بخاطر تری هست