2777
2789

چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید چون دودلم شرکت کنم یا نه البته من می‌خوام دبیری شرکت کنم

اول اینکه شما شهر خودتون رو زده بودید و همیشه شهر خودتون خدمت میکنید؟ دوره آموزشیش چطوره؟همون تو شهر خودتونه؟ پولم میگیرن؟

و اینکه میشه بگید حقوقش حدودی چه قدرع؟ می ارزه؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

راستی استخدام رسمیه یا پیمانی ؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون ک تاپیک زدی،منم همینا فکرم مشغول کرده،حالا اگ بیان بگن خوبه،رشته شماچیه؟؟

کسی نیست که الان تاپیک خیانت بود همه میومدن

استخدام پیمانی هستش

هر شهری که شرکت کنی همونجا بهت کلاس میدن

حقوق هم ماهانه پرداخت میشه که از ۸ تومن یه مقدار کمتره

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
لطفا توروقرآن بگید چیکار کنم برا خدمتگزاری  دیپلم دارم چی بخونم گی ثبت نام کنم

من اطلاعی ندارم

ممنون ک تاپیک زدی،منم همینا فکرم مشغول کرده،حالا اگ بیان بگن خوبه،رشته شماچیه؟؟

من معماری هستم هنرآموز معماری نداره ولی دبیری فرهنگ و هنر برمیداره

شما چی؟

استخدام پیمانی هستش هر شهری که شرکت کنی همونجا بهت کلاس میدن حقوق هم ماهانه پرداخت میشه که از ۸ تو ...

از همون ماه اول همین حقوق رو میدن؟ تو آموزشی چطور؟ پول میگیرن یا میدن؟

من اطلاعی ندارم

همون شهری زدین کار میکنین. اخر هفته ها دانشگاه فرهنگیان کلاس دارین. بعد ی ازمون جامع از همین کلاسا میدین. حقوق امسالیا حدود هشت تومن بود که اولا مرتب پرداخت نمیشه. پولی هم برای کلاسا نمیگیرن فقط همون زحمت رفت و امدتونه اگر که شهرتون مرکز استلن نباشه برای کلاسا باید برین دانشگاه فرهنگیان مرکز استان. 

همتا اسم خـودمه♥
از همون ماه اول همین حقوق رو میدن؟ تو آموزشی چطور؟ پول میگیرن یا میدن؟

بله از ماه اول همین حقوق رو میدن

آموزش هم حقوق نداره تازه برای هرکلاسی که میذارن تقریبا ۳ تومن باید شهریه پرداخت کنی

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
همون شهری زدین کار میکنین. اخر هفته ها دانشگاه فرهنگیان کلاس دارین. بعد ی ازمون جامع از همین کلاسا م ...

الان یه نفر گفت برای آموزشی باید شهریه بدیم؟

یعنی اگه قبول بشم و تو گزینش هم قبول بشم باید یه بارم بعد کلاس های آموزشی آزمون بدم؟ اگه قبول نشم اونو یعنی هیچی؟