2777
2789
عنوان

وکیل ها بیایند سوال دارم.

161 بازدید | 20 پست

اگر ملک قولنامه ای داشته باشیم که شریک سه دنگ سه دنگ با کسی که پناهنده آمریکاست و دیگه نمیتونه بیاد ایران و ما بخواهیم قسمت خودمون رو قولنامه جدا بگیریم و بسازیم باید چه روند قضایی ای رو انجام بدیم. کجا بریم چی کار کنیم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قولنامه که بهتون مجوز ساخت نمیدن

خب مجوز ندن. تو اون کوچه های اون منطقه همه قولنامه ای اند و غیر مجاز با زیر میزی دادن به بازرس های شهرداری میسازن یه چیز عادی هست. هر کدوم سه چهار طبقه ساختن . 

بفرمایید 

من ت عقدم برای نفقه و مهریه شکایت کردم حالا ی جلسه حضوری بود ک قبول نکردم مبلغی ک گفت آخه گفت ماهی ۸۰۰بعد کارشناس رو قبول کردم ک جن روز پیش بهم زنگ و سوالات رو پرسید الان چقدر طول میکشه ک مبلغ رو برام تعیین کنه؟؟ و نفقه بگیرم

خب مجوز ندن. تو اون کوچه های اون منطقه همه قولنامه ای اند و غیر مجاز با زیر میزی دادن به بازرس ...

خونه غیر مجاز که امنیت نداره اون همه هزینه بدون رعایت آیین نامه به چه دردی می خوره وقتی توش با خیال راحت زندگی نکنی

کاربر آقا
من ت عقدم برای نفقه و مهریه شکایت کردم حالا ی جلسه حضوری بود ک قبول نکردم مبلغی ک گفت آخه گفت ماهی ۸ ...

فقط میدونم که برای کارشناسی که میاد خونه یکی از اقوام رو که خیلی پولدارند و منطقه خوب میشینن رو معرفی کن و برو اونجا موقع کارشناس اومد بگو اینجا رو اجاره کردم حتی قولنامه هم بونگاه ها میدن خیلی لباس های شیک بپوش خیلی کلاس بذار یخچال ات رو پر کن روی میز ظرف های پر اجیل و پسته بذار بگو خرجم بالاست و کارگر هفتگی میاد خونه تمیز میکنه مدارک تحصیلی ات رو هم نشون بده اگر خواهر و برادر های تحصیل کرده داری که منسب های مهمی دارند مدارک اونها رو هم نشون بده . اینجوری برجی ده میلیون برات میزنن نفقه. دوست من همین کار رو کرد

من ت عقدم برای نفقه و مهریه شکایت کردم حالا ی جلسه حضوری بود ک قبول نکردم مبلغی ک گفت آخه گفت ماهی ۸ ...

اگه  شما و همسرتون به نظریه کارشناسی اعتراض نکنید، دادگاه  زود رای میده، اما در صورت اعتراض میره مراحل بعدی و....