2777
2789
عنوان

یه دانشجوی دختر چطور میتونه ...

241 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

بنظرتون یه دانشجوی روزانه چطور میتونه خرج خودشو یه قسط ۱۳۰۰ تومنی رو دربیاره؟

آدم کم توقعی ام میتونم از خرج‌های اضافی بزنم دارم فکر میکنم اگه برم دانشگاه چطوری خرج خودمو دربیارم

ممنون میشم اگه راهی بلدین بهم بگید💚🌸🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چیکار کنم بنظرت😥 پیرشدم از بس فکر کردم

بازاریابی. دیروز یه دختری رو دیدم از طرف شرکت کپسول آتش نشانی می اومد تو مغازه هایی که تاریخ کپسول منقضی شده بود، ببره پر کنه. یه کارهایی مثل این دست خودته که چه ساعتی بری

نمیتونی جایی کار کنی که رییس داشته باشی فکرشو از سرت بیرون کن... مگه اینکه یه کاری داشته باشی اختیارش با خودت باشه .. مثل آنلاین شاپ یاااا ناخن کاری تو خوابگاه خوراک دختراست 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه بار به مدیر گروه رشته مون گفتیم برای چی فلان روز مارو میکشونی دانشگاه برای دو ساعت کلاس  گف ...

یکی از بچه ها یه کم دیر اومد سرکلاس استادمون خیلی دعواش کرد گفت حق نداری بری سرکار شغلت تحصیله دانشجو بودنه..

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

استاد زن بود؟ 

نه مرد بود .. هرچی استاد زن داشتم خوش اخلاق بودن