2777
2789
عنوان

خیاط های عزیز pilizلطفا🙏🙏

421 بازدید | 65 پست

خیاط خانوم های گل میشه راهنماییم کنین

من یه شومیز با شلوارش خواهرشوهر برام دوخته و یه مانتو وشلوار

شلوار ها هردوساده

شومیز هم تقریبا ساده 

مانتو برای جلوش پارچه سوزن دوز گرفتم یکم لای خریده براش گذاشته

بنظرتون چقدر پول بدم به این همه لباس خوبه؟؟

خیاط حرفه ای نیست اینم بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شلوار ۱۵۰ 

شومیز ۲۰۰ 

مانتو ۳۰۰ 

لایی هم ۲۰ ۳۰ تومن فکر نکنم بیشتر استفاده کرده باشه

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

هر شلوار ۱۵۰  شومیز ۲۰۰  مانتو ۳۰۰  لایی هم ۲۰ ۳۰ تومن فکر نکنم بیشتر استفاده کرده ...

عکس مانتو رو میزارم نگا کن دورش یه نواری دوخته توی پارچهرو لای زده همین دکمه های شومیز و خودم گرفتم عکسشو میزارم عزیزم 

این قیمت که گفتین زیاد نیست فقط پول دوخت؟🤔

چون گفتن تازه وارده قیمت رو کمتر گفتم

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

ول کن عااااامووووو

نترس بعدا دوبله ازت میکشه 

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
بستگی ب لایی داره لایی فرانسه و پرشین متری ۴۰ و خورده ای ۵۰ فک کنم باشع

حدسم این که لایی پرشین استفاده کرده باشه