2777
2789
عنوان

اتفاقات عجیب زندگی من.....

354 بازدید | 20 پست

این روزا برام اتفاقات عجیب برام رخ می ده از ۴ماه پیش شروع شد با یک نفراتفاقی آشنا شدم بعد هرچی فکر می کردم اون انجام می داداولش فکر کردم اتفاقی هست ۴ بار پیش اومد و اون آدم از زندگی من بیرون رفت فکر کردم شاید با اون آدم ارتباط صمیمیت  داشتم این جورشده...

اما بعدش بازم اتفاقات این جوری پیش اومد واینکه یک بار دوبار سه بار آدم می گه اتفاقه نه چندین بار برای آدم های متفاوت ..در مورد فیزیوتراپ گفتم چون دستش به گردنم می خورده انتقال فکر و احساس می شده اون قضیه رو خودم قانع کردم اما بقیه چی؟
اونا که ارتباطی باهاشون ندارم در مورد یک نفر دیگه حرف می زدم همون لحظه دوتاویس فرستاد 😳
مطمئنم اتفاقی نیست

توی ون  به دختر روبروم نشسته بود نگاه کردم تودلم گفتم کاش بلندبشه چون برعکس نشسته بودم چندثانیه بعد  دختره بلندشدفکر کردم می خاد پیاده بشه من رفتم جاش نشستم واون جای من نشست تعجب کردم ازش پرسیدم چرا بلندشدی اون وری نشستی گفت همین جوری....

البته اینم بگم این اتفاقا اختیاری وخودآگاه نیست نمی تونم به شخص خاصی فکرکنم وبهم زنگ بزنه یا اینکه کسی مجبور به انجام کاری کنم ...

همین جوری برای بعضی آدم ها پیش می یاد اما داره به سرعت پشت سرهم پیش می یاد...

نظرتون چیه؟یکم گیج شدم

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

هیچی..

عادی..

برای ما هم هزاران بار پیش اومده..

خصوصا اونایی که ازم بزرگتر بودن از چشمام حرفمو خوندن..یا خودم از چشمای طرف خوندم تو دلش چی میگذره بدون اینکه زبون بیاد براش انجام دادم و خوشحال شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقاً این حالت برای منم پیش اومد فقط بیشتر شبیه رمان تو ذهنم تصور میکردم و وقتی دقیقا با همون جزئیات رخ داد واقعا شگفت زده شدم 

حس میکنم کار خداست که قدرتش رو میخواد نشون بده که اگه خدا بخواد هر ناممکنی ممکن میشه.

هیچی.. عادی.. برای ما هم هزاران بار پیش اومده.. خصوصا اونایی که ازم بزرگتر بودن از چشمام حرفمو خو ...

من همکارم یک ساله ندیدم هیچ ارتباطی باهاش نداشتم امروز درموردش حرف زدم وفکر کردم همون لحظه پیام داد خوبی بهت زنگ بزنم؟

بعدم زنگ زد گفتم چرا بهم زنگ زدی؟

گفت به فکرتم نبودم داشتم کارم می کردم یکدفعه گفتم زنگ بزنم حالت بپرسم 

این وسط چشمهای من کجادید؟

اتفاقاً این حالت برای منم پیش اومد فقط بیشتر شبیه رمان تو ذهنم تصور میکردم و وقتی دقیقا با همون جزئی ...

اتفاقا دوست دارم یک نفربهم زنگ بزنه خودم کشتم همه کارا رو امتحان کردم ازقانون تسلا وجذب و تله پاتی هرچی فکر کنی 

نشد که نشد دیگه بی خیالش شدم 

میگم به این فکر کن کراشم بهم یه پیام بده 🥺

عزیزم می گم اصلا اختیاری روی تماس با فردخاصی نمی تونم داشته باشم همین جوری برای بعضی افراد پیش می یاد وگرنه من خودم منتظرزنگ شخص خاصی هستم هرکار می کنم زنگ نزد که نزد ولی احساسش کامل درک می کنم همین ....