یعنی مثلا همراهش باید بزارم سوره خاصی تو خونه پخش بشه؟
بعد اینکه هال خونه ما ۴ گوش نیست یعنی گوشه زیاد داره😐😂تو همه گوشه ها باید بریزم؟ تو اتاقا و اشپزخونه چطور؟
میخوام یه خونه تکونی انرژی منفی از خونه داشته باشم😅
من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه...
خب خونت مثلت که نیس خواهر من هر شکلی باشه تصور کن از بالا بهش نگا میکنی خونه رو به چهار قسمت تقسیم ک ...
یه کاریش میکنم توکل به خدا😅😂ممنون💞
من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کنجکاو شدم چی بوده حالا ؟ یکم بریز دلت آروم بگیره ولی دیگه زیاده روی نکن در این افکار&nbs ...
مسئله ازدواجه یکی از اعضای خانواده است ۳ ساله هی به در بسته میخوریم...
دختر یا پسر برای دختر خیلی سخته الان 34سالمه هنوز نه شوهری نه خونه زندگی
پسر...برای پسرم سخته واقعا🥲