2777
2789

؟؟؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوگیری طبیعی در واقع همون اقدامه

توجه نکن یسری میگن مااا با طبیعی شونصد سال حامله نشدیم

اگه بچه نمیخوای درست جلوگیری کنید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

جلوگیری طبیعی در واقع همون اقدامه توجه نکن یسری میگن مااا با طبیعی شونصد سال حامله نشدیم اگه بچه ن ...

شونصدسال نه ولی ١٣ساله ک باردارنشدم باجلوگیری طبیعی😕😕

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
جلوگیری طبیعی در واقع همون اقدامه توجه نکن یسری میگن مااا با طبیعی شونصد سال حامله نشدیم اگه بچه ن ...

عزیز من دستگاه گذاشتم با عمل بعد یه هفته برداشتم قرص میخوردم به لکه بینی میافتادم شوهرم که عمرا از وسیله جلوگیری استفاده نمیکرد  دیگه طبیعی هم که دوبار حامله شدم

آخه خودم ۱۰سال اینجوری جلوگیری کردم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

عزیز من دستگاه گذاشتم با عمل بعد یه هفته برداشتم قرص میخوردم به لکه بینی میافتادم شوهرم که عمرا از و ...

طبیعی اصلا راه مطمئنی نیست

برای کسایی که بچه دار شدن براشون مهم نیست اوکیه 

ولی اونی ک اصلا بچه نمیخواد روش عاقلانه ای نیست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤